• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczku twój system wstawania u mnie się do końca sprawdzał:) najpierw na bok potem do góry:)
Śliczny brzusio masz:)) I taki zgrabniutki:)

Rurka pokazuj brzucha!

reklama
zeby nie bylo, ze taka madra jestem - na cos sie te ciazowe ksiazki przydaja :) wstanie z lezenia do siedzenia tak na wprost boli, jest niewygodne i zadyszki dostaje od stekania ;-)

Monia młoda od początku śpi w łóżeczku. nie powiem, że kilka razy nad ranem się nie zdażyło, że ja wzięłam do siebie, bo bym skłamała, ale ogolnie to ona nie nauczona zasypiać obok mnie.
A jak tam Twoja śmiga już? bo coś chyba obiło mi się o oczy ;-) oo teraz też zasnęła, ale w wózku i nawet nie musiałam zbytnio ją bujać, 5x do przodu do tyłu i śpi.
Rurka ślicznie :-) wszystko już macie przygotowane?

rureczko! piekny brzuch! i wcale nie taki duzy, zeby najpierw byl on a potem ty - glupoty! sliczny, zgrabny brzuchalek! poglaszcz Zuzie ode mnie :)
skomplementowalabym wiecej gdyby bylo w pizamie a tak mi wstyd - ide pod prysznic i sie ubrac ;P

Ostatnia edycja:
Co tu się porobiło..!!! :szok: Brzuszki się sypią z każdej strony :-D:-D Jeden fajniejszy od drugiego :-p

ELA HEJA! Witaj w klubie nieśpiących dzieciuff :eek: Moja od początku robi z tym same problemy :sorry:

A my po dwugodzinnej walce ..... pisk nie z tej ziemi.... znowu.... jeju jeju .... jeju..... :-(

Teraz Ola śpi, więc kończę lans i do sklepu, bankomatu, a o 15 po Kamila i na hurra do domu, bo zapowiedziała się mama G plus jej siostra... Dzisiaj :szok: i to na noc :szok: A JA MAM W DOMU BURDEL :baffled: - nie, to mało powiedziane :baffled: Będę mieć pół godziny na ogarnięcie WSZYSTKIEGO :dry:

Ostatnia edycja:
Rurka ślicznie:)

Mlodam Wikuśka namiętnie raczkuje i włazi wszędzie gdzie jej się uda:) i próbuje juz powoli wstaje:)
Wiesz Wikusia też nie była nauczona spać ze mną bo zawsze spała sama. Zasypiała tylko przy mnie i brałam ją do karmienia. I tak przez jakieś 9 i pół miesiąca.
Az nagle zaczęła mi się częściej budzić w nocy, popłakiwać i się kręcić w łóżeczku. Więc juz jej nie odkładałam w nocy i tak teraz gdzieś od ok 24-1 śpi z nami do rana i jest super:) poprostu potrzebowała bliskości mojej bo pierwsze noce razem to spała przyklejona do mnie. teraz juz nie i się turla po łóżku więc może chce znowu do siebie wrócić - wypróbuję dziś. Tyle że ona w tym okresie w dzień tez nei za bardzo chciała się ze mną rozstawać...
Poobserwuj czy nic się nei zmieniło w jej zachowaniu... teraz jest taki wiek że dziecko zaczyna sie bać różnych rzeczy - tak piszą w mojej mądrej książce

reklama
Koleżanki podrzućcie przepis na obiad, najlepiej bez ziemniaków bo w domu został tylko jeden:-D
Lulecka ja lobię calbonalę dzisiaj:))) Hahaha, tak mniej więcej brzmię:) znowu znieczulona, bólu nie czuję...
Sadysta przez godzinę udrażniał mi kanaliki w zębie...auć...ale dał radę z mikroskopem, 15.05 mam przyjść na poprawkę i plombę i koniec...no oprócz tego, że skasował mnie 250zł.....

Poczku ale masz cudny brzusio:)))
Przepraszam, że wczoraj Ci nie szukałam wózeczka ale bolało jak diabli, mam nadzieję, że wybaczysz...

OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
W Biedronce są fajne bidony z Disney, różne formy i kolory, świetne, za 12,99zł.
Ninka wypaczyła rano reklamę i musieliśmy jechać przed przedszkolem:)

Specjalnie dla Ciebie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry