• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o zesz w morde! wychodzi czlowiek z domu na chwile a tu takie cuda?!

wiola! odezwij sie od kogos! opilowalam rano paznokcie u rak i nawet nie mam co obgryzac kurcze!

pok - KCIUKI!!! Oby to było TO!

to bylo TO ale nie damy rady dostac tego mieszkania. wszystko bez sensu. mieszkanie nie duze, 2 sypialnie, przechodni salon ,kuchnia, lazienka z wanna (niestety) i dodatkowa ubikacja. Na parterze sekunde za miastem na totalnej wsi - pieknie pachnialo! z wielkim ogrodem na okolo calego mieszkania, plac zabaw na terenie. miejsce w garazu tanie ALE cale dossier trzeba zlozyc dzis a nie mamy po pierwsze wszystkich dokumentow, a po drugie sa limiity zarobkow (mieszkanie dotowane przez kanton) a m jeszcze nie ma papierow ani dokladnie nie wie ile to bedzie. Mieszkanie po prostu ZAJE...STE! Wszystkie okna sa drzwiami do ogrodu... mozna miec pralke i zmywarke (to tu nie jest oczywiste). Olbrzymia piwnica... eh. I do tego m do pracy by mial 5 minut.

No nic. trzeba szukac dalej a raczej pozniej.

Mam nadzieję, że to są owulacyjne kreseczki :eek: Zobacz załącznik 463624

yyyyy no chcialam wczesniej powiedziec, ze same dwie kreski nic nie znacza.. tylko jesli sa takie same lub testowa ciemniejsza od kontrolnej to wtedy owulacyjny moze oznaczac ciaze ale moze tez... owulacje. aczkolwiek ta temperatra, biegunka, zimne rece, telepanie... no kuotku.. przebieram nozkami! mam nadzieje, ze ta apteka nie jest daleko :)

reklama
cześć
oooo wiedze cos sie tu dzieje...
Kocie mi owulacyjne wychodziły pozytywne przy ciązy bo właśnie chciałam to sprawdzić jak z Maja w ciązy byłam a zostało mi duzo owulacyjnych wiec zrobiłam kilka i zawsze były mega pozytywne, wiec hormon ciązowy działa na paski owulacyjne :) ale nie ma co sie na zapas martwić, zrobisz ciązowy to sie wszystko okaża a tak to tylko człowiek niepotrzebnie sie nakreca :)

wiola &&&&& trzymam i posyłam pozytywne wibracje :*

pok no to szkoda, że domek nie dla was...

wróciłam z jazdy, dzis średni dzień miałam, do tego u nas cały czas leje... Bożżżżżżżżżżżżże jak mi sie nic nie chce... kawe zapodałam i siedze...

Ja jestem, byłam na pedicure i wróciłam.
Wiola no co Ty, nie ma co:)))
Dawajta znaki jakieś bo choliwcia muszę po małą jechać i obiad zrobić?

Kocurku?????

Bo jeszcze LIDLA po drodze miała, a do Biedronki już nie mogła, bo tam kartą się nie płaci :dry:

TEST DEFINITYWNIE NEGATYWNY uf uf uf uf ........ uuuuuuuffffffffffffffff :-p

Nie żebym miała coś przeciwko aż tak bardzo, ale to by była katastrofa w tym momencie, bo Ola jest naprawdę bardzo wymagającym dzieckiem, obecnie mam tak niewiele czasu dla Kamila, a co dopiero przy drugim.. a co dopiero przy TAKIM DRUGIM ?????? Najpierw chcę dać coś z siebie synowi jeszcze.... i chcę SAMA zajmować się Olą, bez pomocy niańki, albo niedajboże mamy Grześka! Olę odchowam to się pomyśli :) Ufffffffffffffffffffffffffffff.......

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry