reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POKKKKKKKKKK.....!!!!! :dry::-D:-D

WIOLU a to teraz bardziej rozumiem :tak: No nic... ja dziś nie rozstanę się z monitorem, jeśli będziesz miała siłę i ochotę, to od czasu do czasu daj znać :sorry:

reklama
MARAN a ile się strachu najadłam :eek: No naprawdę, to nie byłby najlepszy czas na wymioty, bezsilność, wielki brzuch i idącą za tym niemożność robienia wielu rzeczy itp. :dry: Cały dom jest na mojej głowie 5 dni w tygodniu :sorry2: Obowiązków mam pod dostatkiem :-p

kocie ja Cie rozumiem bo gdybym ja teraz miała być w ciązy to bym chyba oszalała... wiadomo jakby sie trafiło to by sie to zaakceptowałao a dziecko by sie kochalo i wychowywało, ale nawet na sama myśl o ciązy teraz mam dreszcze... Ty tez jestes zmeczona bo Ola do łatwych dzieci nie nalezy a ona Twojej uwagi potrzebuje cały czas a jakby ciąza problematyczna była i trzeba by leżeć lub wymioty by targały człowieka a tu malutkie dziecko, noce cięzkie... nawet mysleć o tym trudno... wiec dobrze, że jest jak jest :tak:

ee to nie będzie drugiej Oleńki???;))
ale Kout ma rację-lepiej niech malutka trochę podrośnie-choć nie wiadomo czy później nie będzie bardziej wymagająca;)))

my prawie całe dnie spędzamy na dworzu-w domku jesteśmy na jedzenie i spanie;))
mała dosypia apotem chyba odwiedzimy w końcu lekarza, Maja ma jakąś wysypkę na szyi, Daniel miał to samo kilka dni temu, ja z moimi pleckami i podejrzewam,że Danio ma stulejkę;( ech -pojedziemy zobaczymy

zrobiłam sobie w międzyczasie obiad dziś mam pierś z kurczaka podmażoną w kawalkach bez tłuszczu z 0.5 cebuli w talarki + jedna mała marchewka w talarki i to uduszona z 5 łyżkami mleka na patelni... a później koperku jeszcze na to troszke posypać, zapach ma super wiec pewnie i smakowac będzie dobrze, ja nigdy takich rzeczy nie robiłam bom w trdycyjnej polskiej kuchni wychowana a tu czasem takie coś szybkie i smaczne można zrobić i zdrowsze niż schabowy czy inne jakie mięcho w panierze ;-) człowiek to czasem taki prostolinijny w tych swoich przyzwyczajaniech jest :zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry