reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogi hehe :-) klasa tekścik!

Olivka - pogratuluj mężowi ;))) Naleśniki chyba nie są dietetyczne...? Czy są? :eek:
Pomyliło mi się :-) Musiałam cofnąć podziękowanie :))) Przypomniało mi się, że nie lubię naleśników :-D

Made nie są ale robię je na chudym mleku i w sztuk po jednej dla nas z warzywami i piersią a dla dziewczyn reszta:)

Właśnie...Pok czy Ty mi nie obiecałaś przepisu na pancake's ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mademoiselle - przepiękne zdjęcie! :-)

Pok - ale się omęczyłaś dziś... To teraz już sobie odpocznij!

Paulina
- a kiedy się przeprowadzacie? Gdzieś mi to umknęło...

Bogusia - hej!

Carolineee - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dalszy ciąg dietki!

Moja malutka już śpi od 18.45. Dziś nawet za dużo nie gadała z misiem Zdzisiem. A jutro mamy szczepienie i już mam stresa! :eek: Ale tak sobie pomyślałam teraz - jak my będziemy się szczepić o 12.00, to już Rurkowa niunia będzie na świecie!!! :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Miłego wieczorku!

Mary - dziękuję :)) RURECZKOWY mąż ma dać znać jak już Zuzinek przywita ŚWIAT :))) Na razie pojechał do sklepu zaopatrzyć się w akumulatorki do aparatu :-) Może jakieś zdjęcie mi się dostanie :zawstydzona/y:
Tobie również przyjemnego wieczoru :*

Made nie są ale robię je na chudym mleku i w sztuk po jednej dla nas z warzywami i piersią a dla dziewczyn reszta:)

Właśnie...Pok czy Ty mi nie obiecałaś przepisu na pancake's ???

yyy ale to sa bardzo niedietyczne amerykanskie pancakesy. chcesz? :-p:zawstydzona/y:

a nalesniki zwykle jak chcesz dietetycznie to woda zamiast mleka dziala bardzo dobrze ale mysle, ze to bardziej maka jest fe w nalesnikach niz mleko. no i smaz bez tluszczu. sa fajne patelnie do smazenia nalesnikow bez tluszczu.

ja nie wiem co mi sie dzis stalo.. od przyjscia do domu 4 pralki zrobilam z czego dwie juz wyprasowalam, lazienke umylam, kuchnie wyszorowalam, posciel zmienilam, smieci samochodowe posprzatalam, obiad podalam... co to jest!? amfy nie wzielam, red bulla nie pilam... za to w nagrode za ciezki dzien sacze sobie puszke boskie coli :-D:-D:-D

musze niezapomniec rureczce wyslac eska przed snem.

reklama
Daję wodę w części:
Następnym razem zrobię na mące razowej.
I smażę na teflonowej, bez tłuszczu:)
Pancakes dla małych chcę zrobić.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry