reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje, dziekuje :) klaniam sie nisko :)
pojde zaraz w lustro popatrzec i popodziwiac jaka zaradna osoba po drugiej stronie stoi ;-) ale chyba jednak najpierw troche odpoczne...

samochod sprzedany, wiec na liscie pilnych rzeczy do zrobienia zostalo tylko tysiac innych pozycji.. :rofl2::rofl2::rofl2:

aaaa made! mi sie wydaje czy córka bardzo podobna jest do Ciebie? bo na tym zdjeciu pozowanym, z noga dluga jak stąd do Warszawy, myslalam najpierw, ze to Ty :) piekne dzieci i bardzo aldne zdjecia - kolorowe i usmiechniete! i bardzo sie ciesze, ze sprobujesz sprzedac owoce swojego talentu. jestem pewna, ze znajda sie nabywcy, bo malujesz przepieknie!

reklama
Pok gratulacje:) Ogarnęłaś wszystko 1-wsza klasa! :)
A ja jutro mam dentystę sadystę...właśnie sobie przypomniałam...auć!

pok - jak to powiem mojej córce to z radości para jej uszami pójdzie....ona ma straszne kompleksy na swoim punkcie :/ Jak była mniejsza to chciała włosy zafarbować brązową pastą do butów żeby choć troszkę się upodobnić do mnie :sorry: Dziękuję za tak miłe słowa :*

Olivka - miałam pytać....jak Twoja dieta?

KUOTA ZNOWU BRAKI WIELKIE :eek:

Made trzymam się...podczas wyjazdu lekko pofolgowałam z obiadem ale nie miałam wyjścia bo obiady mieliśmy ''odgórnie'' podane. I przez 2tyg zjadłam 2 chipsy (sztuki nie paczki) i 1/3 bułki z truskawkami (taka upieczona).
Właśnie zjadłam kromę razowca. Ziemniaki, białe pieczywo, słodkie na boku.
Waga nie wzrasta, stoi narazie a minęło trochę czasu.
Od środy do piątku chcę jeszcze na białku przejechać bo chciałabym ruszyć dodatkowe 2-3kg :)

Miło, że pamiętasz:)

Olivka - bardzo Ci kibicuję :tak: i wierzę, ze dasz sobie radę :)) Jest taka faza w trakcie diety, że waga stoi w miejscu, najważniejsze to się nie zniechęcać!

Maran!
O Tobie też pamiętam i Ci mocno kibicuję :)))

Olivka - widzisz jaka jestem MIŁA... :eek: teraz mi powiedz TAJEMNICĘ :eek::confused::blink::sorry2::baffled::rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry