paulina.pro
Fanka BB :)
no Monia muszę spróbować z tym spaniem, sprawdzić jak to będzie w przypadku mojej małej, bo np. synek koleżanki w wieku Mai-śpi od 11 z 3 h nawet i starcza mu do wieczora
niom-okolica nieziemska,dlatego tu czuję jedyny żal z tytuły przeprowadzki,tzn. to drugi żal, pierwszy to rodzina i przyjaciele
-a to jest rezerwat akurat do którego mamy z 10km-jedziemy autem a potem szlajamy się ile wlezie, a jak padamy to idziemy do cioci M. na kawkę-mieszka ze 100m od jeziora
)
Made ten wózek to x-lander x1-stary typ ale normalnie bestia na te tereny,świetnie się sprawdza, dodatkowo ma amortyzatory na każde koło i o dziwo działają-spotkałam się w innych wózkach z atrapami- i tu mam trzeci żal-będę musiała niedługo sprzedać wózek i zostać ze spacerówką loolą-bo gdzie ja moją bestię zmieszczę w koninie???
aha i ten wózek też daję radę na spacery tuż przy Bałtyku
)
niom-okolica nieziemska,dlatego tu czuję jedyny żal z tytuły przeprowadzki,tzn. to drugi żal, pierwszy to rodzina i przyjaciele
Made ten wózek to x-lander x1-stary typ ale normalnie bestia na te tereny,świetnie się sprawdza, dodatkowo ma amortyzatory na każde koło i o dziwo działają-spotkałam się w innych wózkach z atrapami- i tu mam trzeci żal-będę musiała niedługo sprzedać wózek i zostać ze spacerówką loolą-bo gdzie ja moją bestię zmieszczę w koninie???
aha i ten wózek też daję radę na spacery tuż przy Bałtyku
Ostatnia edycja:

jak za starych dobrych czasów
gdyby u nas byl chlopiec to Franek byl jednym z niewielu imion, ktore pasowalo i mi i m. Wioluniu trzymam za Was kciuki mocno! Jeszcze tylko troszke i bedziecie wszyscy razem.
lubię tę patelnię....szybka i smaczna!