reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made : piekne masz pociechy! a coraaaa! dech zapiera, i ta fikusna poza :) piekna z niej kobieta bedzie! po mamie :)

rureczka : &&&&&&&&&&&&& za jutro ! juz pewnie odliczasz godizny, co ???? :)

jos :)))) taaaaa kiedyś też byłam taka szczupła :-)
RURECZKA jest teraz pod kroplówką, na razie się nie denerwuje, podejrzewam, że wieczorem zacznie się stresować...

Made zdjęcie nr 2 jest cudne!!! A Maniuś jaki podobny do Ciebie...mini kopia! I córcia modelka :)))))

Ja robię naleśniki ale na chudym mleku i w środek włożę grillowaną pierś,brokuł,marchew,kalafior i zapiekę... :)

Mary!!! Jaka Mia jest piękna :-))) jaka radosna!!! Fantastyczna dziewczynka :-D)))) Zabawki też ma świetne, a już ta patchworkowa wyściółka mnie powaliła :sorry: Uwielbiam takie rzeczy :)) BARDZO DZIĘKUJĘ :tak: Wyściskaj tę ślicznotę i wycałuj ode mnie :*

Mary!!! Jaka Mia jest piękna :-))) jaka radosna!!! Fantastyczna dziewczynka :-D)))) Zabawki też ma świetne, a już ta patchworkowa wyściółka mnie powaliła :sorry: Uwielbiam takie rzeczy :)) BARDZO DZIĘKUJĘ :tak: Wyściskaj tę ślicznotę i wycałuj ode mnie :*

Mademoiselle - dziękuję w imieniu córci! :-) A to patchworkowe coś (dywanik? kocyk? mata?) zakupiłam w IKEI. :-) Używałam do wózka, jak Mia jeszcze leżała w gondolce, a teraz się na tym bawi. :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry