• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ojoj mój ulubiony, najśliczniejszy trollik norweski na bb się pojawił!!!buziaczki dla Mii;****

Made ale ty masz piękności,a twoja córka to niezła modelka;)))

a my dziś wszystko w biegu robimy;) i moje dziecię coś ma problemy z zasypianiem-drze się jak opętana kiedy ma zasnąć-a zmęczona jest przecież
i tu pytanie do Boogie i Moni (macie dzieciątka w podobnym wieku jak ja)-ile śpią wasze starszaki w ciągu dnia?bo moja śpi 2 razy, tak po 1, 1,5h-2h-i nie wiem czy po prostu nie zrobić jej jednej drzemki, może by padała ze zmęczenia i tak nie krzyczała???

MAde....ja mam takie małe skromne pytanko...ekhm...ekhm...pamiętasz jak pokazałaś swoje pierwsze rękodzieła i koleżanki zrobiły kolejkę do ciebie....więc..ekhm...na którym miejscu byłam ja w kolejce???bo nie pamiętam;))) przypomniało mi się jak ten obrazek wyżej zobaczyłam;))

pozdrawiam kobietki

reklama
Paula - ale piękne to wynalazłaś!!! W weekend po to jadę! Ale cudo :szok: jeszcze paczę i się ocząsam :)))))
A co do kolejki, to teraz jest Wiola, potem rureczka i chyba wszystko :-)

Paula - a Ty wiesz już co byś chciała, bo chyba tu był problem :)))) Wiem, ze były aniołki, sówki....i w sumie nie pamiętam na czym stanęło :eek:

Ostatnia edycja:
eee Made to ja sobie w tej kolejce pomyślę;)) ale bardzo podobały mi się te sówki-chyba były 4, które kiedyś pokazywałaś;)) taka sowia familia;))

Wiem które :)) Zastanów się i będziemy myśleć :)))
Aha.....w końcu zrealizowałam przelew :zawstydzona/y: wybacz mi sklerozę...

Ostatnia edycja:
Mary Mia śliczna:))))

Paula moja spi 2 razy dziennie. Ale różne długości tych drzemek są... czasem po 40 min a czasem jedna 40 a druga 2 godz... łącznie jej wychodzi 2 góra 3 godz spania w dzień. Pierwszą drzemke ma stałą między 8 a 9 a druga w zależności kiedy wstanie ale tak żeby najpóźniej wstała z niej ok 16 bo inaczej wieczorem za długo łazi:)
Ale wiesz wczoraj np usypiałam ja na siłę po południu bo byla mega zmęczona a za chiny nie chciała spać, byliśmy u moich rodziców więc atrakcje miała ale w pewnym momencie to juz ani spać, ani bawić ani jeść... więc ją uśpiłam - daaawno się tak nei wyrywała i nie darła.... ale musiała spać bo była 15 i do 19 by nie wytrzymała...

Wiesz musisz poobserwować... bo może faktycznie 1 drzemka by jej wystarczyła...Spróbuj ze 2 razy jej zrobić taką jedną... Moja nie chce jednej bo to za mało... chociaż ostatnio spała od 8.30 do 11 i potem wcale aż do 20... więc może powoli będzie chciała...

Paula łaaaaaa jak ty masz tam pięknie!!!!!!

reklama
Paula - zazdroszczę Wam tych widoków :zawstydzona/y: Moje ukochane tereny....lata młodzieńcze, pierwsze miłości i sympatie.....lasy, grzybki i sarenki :-)))))
Wspomnienia mnie doprowadzą do piekła :-D
A powiedz, jak się wózek sprawuje?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry