paulina.pro
Fanka BB :)
ojoj mój ulubiony, najśliczniejszy trollik norweski na bb się pojawił!!!buziaczki dla Mii;****
Made ale ty masz piękności,a twoja córka to niezła modelka
))
a my dziś wszystko w biegu robimy
i moje dziecię coś ma problemy z zasypianiem-drze się jak opętana kiedy ma zasnąć-a zmęczona jest przecież
i tu pytanie do Boogie i Moni (macie dzieciątka w podobnym wieku jak ja)-ile śpią wasze starszaki w ciągu dnia?bo moja śpi 2 razy, tak po 1, 1,5h-2h-i nie wiem czy po prostu nie zrobić jej jednej drzemki, może by padała ze zmęczenia i tak nie krzyczała???
MAde....ja mam takie małe skromne pytanko...ekhm...ekhm...pamiętasz jak pokazałaś swoje pierwsze rękodzieła i koleżanki zrobiły kolejkę do ciebie....więc..ekhm...na którym miejscu byłam ja w kolejce???bo nie pamiętam
)) przypomniało mi się jak ten obrazek wyżej zobaczyłam
)
pozdrawiam kobietki
Made ale ty masz piękności,a twoja córka to niezła modelka
a my dziś wszystko w biegu robimy
i tu pytanie do Boogie i Moni (macie dzieciątka w podobnym wieku jak ja)-ile śpią wasze starszaki w ciągu dnia?bo moja śpi 2 razy, tak po 1, 1,5h-2h-i nie wiem czy po prostu nie zrobić jej jednej drzemki, może by padała ze zmęczenia i tak nie krzyczała???
MAde....ja mam takie małe skromne pytanko...ekhm...ekhm...pamiętasz jak pokazałaś swoje pierwsze rękodzieła i koleżanki zrobiły kolejkę do ciebie....więc..ekhm...na którym miejscu byłam ja w kolejce???bo nie pamiętam
pozdrawiam kobietki
jeszcze paczę i się ocząsam 
wybacz mi sklerozę...