reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok - jak to powiem mojej córce to z radości para jej uszami pójdzie....ona ma straszne kompleksy na swoim punkcie :/ Jak była mniejsza to chciała włosy zafarbować brązową pastą do butów żeby choć troszkę się upodobnić do mnie :sorry: Dziękuję za tak miłe słowa :*

kompleksy? bidula.. chociaz rozumiem, bo to taki wiek wredny i do tego w internetach i innych żurnalach pokazują sfotoszopowane jednostki. Twoja córka jest bardzo ładną młodą kobietą i żadnych kompleksów mieć nie powinna. Usmiech powalajacy a te nooooogi... ile ja bym dala za takie nogi!

Cześć! :rofl2:

tu pytanie do Boogie i Moni (macie dzieciątka w podobnym wieku jak ja)-ile śpią wasze starszaki w ciągu dnia?bo moja śpi 2 razy, tak po 1, 1,5h-2h-i nie wiem czy po prostu nie zrobić jej jednej drzemki, może by padała ze zmęczenia i tak nie krzyczała???
No więc Remi śpi czasami 2 albo 3 drzemki, bo jeśli jest marudny i zmęczony, to później umęczy nas gorzej, niż jak pójdzie później spać, kąpiel wtedy odpada, jedzenie mu nie smakuje, wszystkich gryzie i jest płaczliwy, jak nie on :sorry:

Pok jestem pełna podziwu jak to wszystko ogarnęłaś :tak: zasługujesz na nagrodę i order uśmiechu :-D:-p

Made o! :szok::szok::szok::szok::szok::szok: madonno z pięknym CYCEM :eek: jestem całkowicie zazdrosna o te jędrne C(???).... no już nic nie powiem, li i tylko tyle, że Boris robi się straszny przystojniak i Maniutek ma śliczny uśmiech :cool:

Karolla :-p:-p:-p już coś mi się wydaje, że tajemnice powoli rozwiązuje :-D:-D:-D:-D:-D

Wiola cudowny Franciszek :tak::tak: imiennik Remigiusza Franciszka :-)

:eek: Boris...- mówi do Ciebie Boogie ciotka z miasta Omża, na głębokim wschodzie Ciemnogrodu (hmm.. jak się tu uchowałam, tego najstarsi górale nie wiedzą :-p:-D), no więc Złotko ty lepiej śpij, bo Ci matuchna swego Jędrnego CCCycusia nie da... Oj nie da... Płacz będzie łokrutny, głód będzie trawiący, matki cyc będzie mlekiem płynący :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Made nie ale ja go pilnuję ! :) Mówi, żem gorsza od strażnika z obozu jenieckiego...:))) Nawet pół chipsa mu nie pozwalam! :))) I schudł:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry