Czarny Kocur
Made by Made :*

Zaniemogłam z wrażenia

Dobranoc, do jutra!
RURECZKI aaaaaAAAAAAaaaaaaaaaa !!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzień dobry
Asionek - nocki bez zmian :/ Co godzinę lub częściej pobudka, jakoś WYCZYMUJĘChłopaki super, Maniek w dalszym ciągu mruczy, a Borysek się turla i jak nie siedział, tak nie siedzi
) Leniwe te dzieci po mnie...
?
Jestem![]()
Goście...goście...goście...
Sprzątanie..sprzątanie..sałatki, ciasta, kawa...kawa...kawa - całą kawę mi wypili![]()
Ale na ich plus idzie to, że Ola świetnie się bawi tymi wizytami, a ja mogę wtedy odpocząć po tych porządkach i sałatkach)
Poza tym dostaliśmy krzesełko Chicco, używane, ale w bardzo dobrym stanie, ŚWIETNE!!
Dzień dobry!
Słuchajcie doświadczone mamy, czy spadek wagi u 6-mies. dziecka jest normalny i można go np. wytłumaczyć tym, ze zaczyna się ruszać więcej, jest aktywne? Mia już któryś dzień waży mniej niż ostanio! Z tydzień temu ważyła już prawie 9000 g, a dziś rano 8880 g!![]()
Hej)
Asionek właśnie na Facebooka wrzuciłam, na BB nie było zdjęcia...
hej
przepraszam ale absolutnie nie wiem co u was i narazie nie ma glowy na doczytywanie.
stan malego sie polepsza, ale nadal jest praktycznie stale pod lampami i dostaje antybiotyk , mam nadzieje ze kolejna transfuzja nie bedzie konieczna.
postanowilismy ze nie bede na oddziale z malym caly czas tylko bede jezdzic do niego,( serce mi sie kroi na sama mysl o tym rozwiazaniu)mam 2 dzieci i widze jak ucierpiala psychika Iwonki przez 2 dni mojej nieobecnosci a co by bylo jakbym jej zniknela z oczu na caly tydzien nawet niechce myslec. mala z wesolego dziecka stala sie placzliwa, nerwowa,agresywna.
a o to nasz synek, jak narazie mam tylko jedno zdjecie bo glowy do robienia zdjec tez nie mialam
No ja....! I to całkiem sama :-)))))) Trochę tylko pędzelek pomógł
Zaczynam malować i sprzedawać) Trzeba zacząć robić to, co się lubi
)))
oj tam Made kto by się sklerozą przejmował)))
a zobacz nasz wczorajszy spacer)
Zobacz załącznik 464622Zobacz załącznik 464623Zobacz załącznik 464624Zobacz załącznik 464625Zobacz załącznik 464626Zobacz załącznik 464627Zobacz załącznik 464628Zobacz załącznik 464629
ja nie wiem co mi sie dzis stalo.. od przyjscia do domu 4 pralki zrobilam z czego dwie juz wyprasowalam, lazienke umylam, kuchnie wyszorowalam, posciel zmienilam, smieci samochodowe posprzatalam, obiad podalam... co to jest!? amfy nie wzielam, red bulla nie pilam... za to w nagrode za ciezki dzien sacze sobie puszke boskie coli
musze niezapomniec rureczce wyslac eska przed snem.

jak to tak??? też chcę popodziwiać!!! A wczoraj juz nie dałam rady zajrzeć...
ale to musisz paczeć, bo szybko usunę
już wczoraj wisiał zbyt długo