mademoiselle
Fanka BB :)
Olivka - no no....pozwól, że głośno przełknę tylko ślinę. MOWĘ MI ODEBRAŁO
)) Coś pięknego
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry!
A poza tym... Dajemy Mii już tylko NAN od tygodnia i mała ma na buzi okropną wysypkę, ktora ją swędzi, bo drapie!!!:-( Buzia cała zaczerwieniona, sprawdzałam ciałko, ale nic nie ma. Teraz nie wiem, czy to znów reakcje związane z AZS, czy też reakcja na NAN!
I nie wiem, co mam robić dalej... Wg pediatry podawać NAN!!! Ale ja tej babie przestaję ufać!!!
Asionku - witaj! Ale się ostatnio mijamy, nawet nie mam kiedy Ci napisać, że przesłodziuchne dziecię Ci rośnie! :-)
No więc dziś poziom bilirubiny 10,6 - nie planują na razie kolejnej transfuzji. Maluszek ma się dobrze (oprócz tego, że bez mamy na razie biedaczek jest :-(). Wiolka fizycznie niby lepiej, ale psychicznie gorzej - i jeszcze bierze ją przeziębienie, do tego Iwcia kaszle i katar - tak więc Wiola nie pojedzie raczej jutro do małego. Za duże ryzyko infekcji. Ojojoj - serce boli od myślenia o rozłące z tak malutkim dzieckiem. No ale mam nadzieję, że ten czas szybko zleci....
Podzielę się przyjemną wieścią
Remigiusz został posiadaczem trzeciego ząbkalewa górna jedyneczka :-)
może mnie ktoś doinformowac proszę!
aż się dziecko zdziwiło (ma 5 lat) i stwierdził że Wiki mu dała językowe buzi
na razie żyję tym że w czwartek przyjeżdżają Turcy i mam zrobić - tzn przedstawić bo już napisałam, prezentację o moim miejscu pracy. Po angielsku oczywiście i jeszcze będzie tam siedziała główna szefowa i marszałek województwa i insze jakieś ważne ludzie.... Jak dożyję do weekendu w dobrym zdrowiu psychocznym, jak złożę wniosek erasmusowy do końca maja to pomyślę o Wikuśkowych urodzinach....