paulina.pro
Fanka BB :)
ooo ja też zgłupiałam jeśli chodzi o ten drugi rodzaj konfliktu serologicznego-słyszałam o tym ale co z immunoglobiną????
no i czytałam też że u dzieci u których rodziców stwierdza się konflikt serologiczny-tzn. między matką a dzieckiem -dzieci mają silną żółtaczkę...moje maluchy miały delikatną żółtaczkę-Maja miała chyba bilurbinę na poziomie 4-a to malutko
no i czytałam też że u dzieci u których rodziców stwierdza się konflikt serologiczny-tzn. między matką a dzieckiem -dzieci mają silną żółtaczkę...moje maluchy miały delikatną żółtaczkę-Maja miała chyba bilurbinę na poziomie 4-a to malutko
Te lata dopiero co były przecież ;-)
:-) Dałam jej mleczko i doleżała do 7.30, po czym obie zeszłyśmy na dół. 
W najbliższym czasie ugotuję jej zupkę na piersi z kurczaczka i zobaczymy jak to pójdzie...
:-( Buzia cała zaczerwieniona, sprawdzałam ciałko, ale nic nie ma. Teraz nie wiem, czy to znów reakcje związane z AZS, czy też reakcja na NAN!
I nie wiem, co mam robić dalej... Wg pediatry podawać NAN!!! Ale ja tej babie przestaję ufać!!! 

Poleciła nam dawać Mii ok. 2 tyg. sam NAN. Dajemy już tydzień i buzia jest cała czerwona!
Poza tym ja tez uważam, ze ta baba się za bardzo na ten NAN uparła!!!