Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sol bardzo mi przykro że ujrzałaś tylko jedną kreskę ale to nic straconego bo przecież jak @ przyszła to szybciej będziesz mogła zacząć staranka także mocno 3mam kciuki:-)

No niestety nie tak szybko-jeszcze w opakowania evry na mnie czekają w szafce. Mąż też się trochę zawiódł chociaż bardziej mu ulżyło.
Przepraszam musiałam się wygadać 

Tylko że to bydle kosztuje normalnie w sklepie ortopedycznym ok 450 zł. A na wniosek z funduszu się nie łapię na to wiekowo
A super rzecz
I teraz znalazłam taki na allegro "erhem 60" - taki na sobie miałam - za 119 zł. Jednak sklepy ze sprzętem ortopedycznym mają niezły narzut 
u mnie na zegarku jest już prawie 10 Ja jeszcze testu nie robiłam...troszkę mam cykora...agnieszka - życzę satysfakcjonującego wyniku![]()

ojjj poszalałam,poszalałam ale tylko troszeczkęOoo Aga ! widzę poszalałaś :-) to daj znać jaki wynik ;-)

3 mam mocno kciukasy aby wstrętna @ nie przylazła.Koniecznie informuj nas na bieżąco co i jak...:-)czesc przyjmiecie i mnie do swego grona?my takze rozpoczynamy starania za pare miesiecy mamy juz 16 miesięcznego synkaco prawda chcieliśmy a by różnica wieku była dwu letnia ale moj synek jest tak żywym i wymagającym uwagi dzieckiem ze zdecydowaliśmy poczekac jeszcze rok :] zanim pojawi sie kolejny mały "potworek"
wiec zaczynamy starania w czerwcu 2010 mam nadzieje ze z powodzeniem
pozdrawiam
serdecznie