reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
łojeju, widzę,że Koutowa Oleńka i Maja mają trochę wspólnego;))) moja też się trzęsie na widok jajek;)) a i muszę przyznać że Oleńka jest bardzo podobna do tatusia, coś mało do mamy, podobnie jak u nas;)

współczuję Wam nocek-u nas w końcu po kilku 'gorączkowych'nockach i trudnym zasypianiu wieczorem mała spała od ok.21 do 5 rano-potem butla i pobudka o 7.30-w końcu wiem,że żyję;)

a i nieśmiało przebiły się dolne jedynki;)))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiola mi wczoraj pisała,że dalej ma temp. i Iwusia nie śpi po nocach i woła mamę-Wiola ma oczywiście doła-zaraz do niej napiszę jak się czuje dziś już

a poza tym dzień dobry wszystkim-my już po spacerku, bo gorąc się robi, mała przysnęła, zmykam zrobić z sobą porządek-takie tam ogolenie nóżek, pediciure i w ogóle-bo potem do koleżanki lecimy-a jak się ogarnę to może wrzucę jakiś filmik;))) jak moja mała już chodzi za rączkę;))

pozdrawiam

SZAMPAN NA CZESC ZUZANNY KATARZYNY!!!! :-D:-D:-D

SZAMPAN na czesc ząbków Majeczki! :-D

Karola, Monia - ale ja wlasnie wozka jeszcze nie mam w domu, bo sie moj kolor wyprzedal :( a wlasnie liczylam na to, ze sobie pojezdze ;-) tylko sie troche boje, ze sie zakurzy. No nic. Po powrocie z PL odbiore i zobaczymy.

kocurku - cudna Ola. Jest niesamowita!

ja sie chyba w koncu wyspalam... co prawda trzeba bylo wstac na siku niespodziewanie ale chyba nie jest zle. na 15:30 ide sie pindzyc do fryzjera, na manicure i pedicure i do tego czasu musze nas chociaz troche spakowac do PL i posprzatac mieszkanie, zeby nie wrocic do takiego syfu nieodkurzonego (blogoslawiony wynalazca iRobot Roomba :-D:-D).

A nie wiem czy Wam mowilam. W mojej kamienicy jest konflikt :-D Piwnica jest mala i ciasna, wiec kazdy ma niewielki "box" i waskie korytarze pomiedzy nimi, w tych korytarzach leniwi ludzie postanowili trzymac rowery. Poki nie bylam w ciazy to mnie tylko irytowalo,z e za kazdym razem jak chce cos zaniesc/wyniesc z piwnicy, to najpierw musze puzzle z 7 rowerow ukladac, zeby zrobic przejscie i otworzyc drzwi do swojej "klatki". Od stycznia natomiast nie dalam juz rady, m w ogole nie bardzosie do tego nadaje, a do tego przed moja piwnica (na koncu korytarzyka) ktos postawil dwa rowery i je ze soba "szczepil" blokujac tylne kola - nie do ruszenia! chyba, ze sie znajdzie pudzian, ktory podniesie dwa ciezkie rowery i w powietrzu obróci przednim kolem do wyjazdu... no i tak od stycznia nie mialam dostepu do piwnicy. Zrobily sie upaly (a tam mam wiatraki) i sie zrobilo nerwowo, zaczelam dzwonic do firmy (wlasciciel budynku) i w koncu wyslali list do mieszkancow z prosba o usuniecie wszystkich przedmiotow z piwnicy. I CO?! wszystko zniknelo oprocz tych dwoch "szczepionych"... dzieki pomocy dozorczyni namierzylam czyje sa te rowery - kobiety z 5 pietra, ktora (w przeciwienstwie do mnie) ma olbrzymi balkon! wczoraj poszlam, zeby zabrala rowery, bo musze walizki wyjac a jestem w ciazy i nie bardzo mam jak poprzesuwac sama. niby sie przejela i obiecala, ze zrobi ale az sie boje po te walizke zejsc...
uff ale was zanudzilam ;-):tak::-):-D

Poczek jakbym o swojej piwnicy czytała:szok: u nas też nastawiali w korytarzach cudów i przejść ciężko, że już nie wspomnę o suszarni, w której ktoś sobie zrobił dodatkową piwnicę i trzyma fotele, ławę, dywan i starą wersalkę, a pod kaloryferem suszy się wór cebuli :szok: a może ta cebula to wspólna? w końcu suszarnia jest własnością wszystkich mieszkańców:-D

hahahaha! :)

ja skonczylam prace komputerowe na razie (pomagam ostatnio mamie w pracy) i w koncu ide sie umyc i zaczac dzialac.

buziaki!!!

Pok wiem, doczytałam, że nie masz jeżdżącej części ale ja nawiązywałam do momentu jak już będziesz mieć :))

A ''Porodówka'' to w oryginale ''One born every minute'' :)

Rurga gratki dla Córci:)
Kocurku Oleńka codziennie śliczniejsza!

Lecę na siłownię...ktoś chętny na zbieranie mnie szpachelką po?:-D:-D:-D:-D Trzymajcie &&&, papapa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry