reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A wiesz Pok, że Ninka miała być hiszpańską Zosią? Czyli Sofią...ale, że Letizia (księżniczka) rodziła 2 miesiące przede mną to zrezygnowałam...bo jej córka Sofia...i jakoś tak nie chciałam dublować... :)
Teraz już idę, pa:)

reklama
made: e ee tam juz miesiac szkoly zostal ( no miesiac i 10 dni) wiec wytrzymam... tym bardziej ze nie pracuje wiec jak nawali to w ostatecznosci zakaldam buty ubieram malego i ja go w 20min zaprowadzam

pok,carola : i u nas sophie oraz anne-sophie (anna zofia) bylo na liscie :) dla filutka :)

uciekam sie szykowac a pozniej poczta i po L. do przedszkola i plac zabaw ... i y... goraco sie zrobilo, dobrze ze juz nie pada ale cieplolubna to ja tysz nie jestem :/ dla mnie tak 22-24 jets ok nie wiecej :)

Karola - bo tu kazdy jeszcze swoje zycie ma ;-) i ZUZI imieniny sa! Ja wypilam szklanke coli na zdrowie Zuzi!
no to jak bylo na tej silowni?

lece sie pakowac, bede zagladac.

jos, karol a- kurcze a myslalam, ze taka bylam z ta Zosia oryginalna ;-);-);-)

Pok, Zosia oryginalna:)))

Życie nie życie ja godzinę na siłowni przeżyłam :)))) Dostałam wycisk, mimo, że trener twierdzi, że było ''light'', haha, jutro pewnie padnę po pierwszej serii ćwiczeń... :zawstydzona/y:
Moja forma jest na -8:eek:

I uwaga, uwaga jutro występuję w sukience! :)

:huh: sukienka? Lubię piękne kobiety w sukienkach :-p:-):-)))
Byłam z córką na komisji lekarskiej, jestem wykończona, wszędzie biegiem, żeby tylko Boris się nie rozwył z głodu, bo został z Szanownym w domu :eek: ale zdążyliśmy z cyckami na czas :))

A gdzie jest KUOTEK?
I Boogi?

Czy są jakieś wieści od WIOLI??? Ktoś coś wie?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry