reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi też:) Ale Ninka krzyczy o sukienkę:eek:...spódnicę na sobotę zostawię...chyba, że jutro zmienię zdanie podczas ubierania...:-D

reklama
Asionek na TLC, była amerykańska wersja a teraz angielska jest :) Ostatnio polka rodziła..ale wiocha, klęła a jej facet pokazywał bezzębny uśmiech...

Jestem :)

Ale już mnie nie ma :)

Całuję WAS :*

Przykro mi, że Wiola nadal w szpitalu........... :(

LILI żabcia cudna cudna i raz jeszcze cudna :)

CAROLA pięknaś w tym różu i w ogóle order za wysiłek!

ASIONEK no to czas na zamontowanie oczu dookoła głowy ;)

PAULINA dzięki za info o Wioli..

MADE mam nadzieję, że wszystkie czydzieści par nie poszło dziś..? :);))

BOOGI UGI.... ukochaj chłopczyka! Boshe jaki ja dziś model statku widziała piękny w home&you .... jeju.... i inne takie różne białe piękne ramki, pudełka, no cuda ino kasą szastać :// Tylko na razie nie bardzo jest tej kasy do szastania, ale jutro tam wracam jeszcze popaczeć :) Zaraziłaś mnie marinero O_O

Esemesowo kontaktujace sie z wiola usciskajcie ja ode mnie prosze! Juz myslalam, ze dzis bedzie w domu.. Kurcze. A wiedza lekarze czemu ta temp wciaz podwyzszona?

Oliwka - ja bym z ninka nie dyskutowala i, mimo ze spodnica piekna, zalozlabym sukienke :)

U nas w domu jakas strasznie nerwowa atmosfera, bo dla mojego m kazdy powod do stresu dobry. Teraz jest jeden glowny - jutro jedziemy do pl. Ja nie wiem czym tu sie spinac, trza sie spakowac (zrobione) i pojechac na lotnisko (zaden problem) ale on juz caly w nerwach, cos syczy przez zeby i ma mine jakby wojna nadchodzila... Ja pierdziu. Do tego wypelnialismy formularz dot szukania mieszkania i to tez jest przeciez strasznie stresujaca sytuacja... Jak mozna sobie samemu z wlasnej woli takie bezsensowne nerwy fundowac (a przy jego chorobie stres poteguje objawy kliniczne) i jeszcze terroryzowac tym oticzenie i psuc wszystkim wieczor. Gluptasek moj.
zosia cos malo ruchliwa dzis wieczorem. Zaczynam sie zastanawiac czy jej dzis nie zaszkodzilam - poszlam na manicure, pedicure i jednoczesnie parafinowalam sobie i dlonie i stopy, moze takie nagrzewanie kurka bylo glupim pomyslem. No nic... Jak kazdy czlowiek Zosia tez ma prawo do leniwszego dnia, a jutro rano wizyta u gina, wiec sie pewnie uspokoje.

D jutra kolezanki!

POK Ola miała długotrwałe fazy lenistwa... uwierzyłam, że to będzie spokojne dziecko :-p

BOO mój w sklepie to wieeelki był i z żaglami :-) A ciekawe ile ten kosztuje... w sklepie więcej tego wszystkiego, w ogóle to głowa mnie rozbolała, bo tyyyle rzeczy mi się strasznie spodobało :eek: Aaa.. już widzę ile kosztuje..

MADE oj.. pomyłka :eek: trenowaliście przedwczoraj z Mańkiem :-p

Teraz kawa ... może myślenie ruszy :eek:

Za mało było.. więcej czeba..

RURKA jak noc.. jak śliczny okruszek..???? :-)

MADE będziesz dziś pisać do Wioli, nie..? Czekam na cokolwiek pozytywnego... :)

MONIA?
CAROLA??
MOJA MADE ???

Ostatnia edycja:
reklama
Kocie jestem:) I kawe mam:) I mambę:cool2: i pączki:)))
Szukałam takiego fajnego z miękkim u nas ale doopa:( zadupie i ciemnogród! tylko w salach zabaw:((

Carola i jak tam dziś? sukienka czy spódnica?? No i gratuluje przeżycia siłki:))

Made no właśnie boś się nei pochwaliła jak odpieluchowanie Mańka idzie? I jak Borysek? Dało coś to napatrzenie się na grzeczna narzeczoną??

A tak wogóle to chciałam cos napisać.
Wczoraj moja księżniczka pokazała że umie się bić!! Byliśmy u siostry tej co ma 3 dzieciaków, w tym jednego który skończył roczek 1 kwietnia więc niewiele starszy. I całkiem ładnie się bawili do momentu gdy chcieli tą samą chusteczkę i to samo krzesełko i nie było więcej (książeczkami sie jakoś wymieniali) jak Piotrek ja popchną i spychał z krzesełka to potem ona jego:szok::szok:!!! A matka w ciężkim szoku do dziś....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry