reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURECZKA jeszcze długo, długo będzie pierwsza :-p hehe :-):-):-) Zuzinek już o to zadba :)))

KUOTKU :* kcesz kawy? :-D)) Czeba się napić jednym duszkiem, bo okazja jest niemała :)))))))))))

reklama
Moja Ola jest najlepsiejsza - chodzi spać przed 22, a wstaje po 5 :eek: Raz na wielki czas da mi wolny wieczór :dry: Ale już mało budzi się w nocy, a nawet wcale :szok: więc jej to ujdzie na sucho :-p

MADE kawa duszkiem!!!!!!!!!!!!!!

a w ogóle to stwierdziłam,że Daniel był aniołkiem-bawił się ładnie, nie płakał jak był w wieku Majki-a ta gadzina-nie wiem czy to z okazji ząbkowania-jak się złości lub jest zmęczona to wymusza wszystko płaczem, potrafi ze złości położyć się na podłodze...i są cyrki z zasypianiem...nie uśnie inaczej niż wożąc ją w tej nowszej spacerówce-szczegół, że potrafi w niej przespać w dzień z 3h jednorazowo...ale wieczorem jest jeden krzyk

kilka fotek;)) filmik jeszcze chwilę
Zobacz załącznik 468031Zobacz załącznik 468032Zobacz załącznik 468034Zobacz załącznik 468035Zobacz załącznik 468036Zobacz załącznik 468037Zobacz załącznik 468038

PAULA ona taka prześliczna.... ta Twoja gadzina :rolleyes: Prawdziwa dziewczyneczka, to widać od razu :-):-):-) I nieprawda, że do Ciebie nie podobna :-D
Moja to taki zbój jeden, jak jesteśmy wśród luda, to wszyscy, ale to WSZYSCY ją mylą z chłopczykiem :-p:eek::eek:

reklama
a tak w ogóle to ten Pan na zdjęciu z Mają to mój tata-czyli dziadek zakochany we wnusi;)) jejuś serce mu pęknie jak się wyprowadzimy

a mówiłam,że firma M. chce nam przyśpieszyć przeprowadzkę o miesiąc-czyli od lipca???muszę ogarnąć nasze rzeczy i zobaczyć co muszę jeszcze podokupywać

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry