reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula - no piękne, takie piękne, że jeju, jeju....:-D)) Danielek urodzony model :))) prezentacja śliniaczka ślimaczka na 5! Majeczka widzę jak Boris, wentylek w górze trzyma :-):-):-)))))) Ech te wywalone pupiny :))))

reklama
Paula ślicznie poprostu cudnie!!!!!!!!!!! napatrzeć się nie mogę!!!!
Strasznie pięknie Majeczka chodzi!!!!! A Ty to nei wiem co chcesz od siebie! Śliczna jesteś nawet w domowym stroju!!!

Made-Maja tak sypia od 2 tyg. i potrafi całą nockę tak przespać...a Danio nie nosi śliniaków od dawien dawna a ostatnio coś mu się ubzdurało;))

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dziękuje za komplementy-akurat tu Maja trochę słabo szła, dopiero co po gorączce, wiatr dmuchał i Danio zajeżdżał rowerkiem...o dziwo dobrze chodzi tylko za lewą rękę;)))

a co do wagi to odkąd przestałam się tak na serio odchudzać to sama mi leci w dół, ważę niecałe 60kg...nie kumam ale się cieszę i nawet pierogów ruskich sobie nie odmawiam;))

No właśnie, ja tu widzę taką fajną, zgrabną mamę, że aż mi zazdrość zaczęła dokuczać :eek: Bardzo ładnie wyglądasz PAULA :tak: Nóżki takie smukłe jak u sarenki, naprawdę super!
Majeczka to taki cukiereczek, że tylko kosztować i się delektować :-)))

KUOTEK? A czy Ty się dzisiaj gdzieś wybierasz na lans? :cool2: Bo nie wiem jak zaplanować resztę dnia :-D))))

Paula to zasługa dziecia chyba:) Ja potrafię zjeść pół czekolady przez noc i całkiem sporo ciastek w dzień i ciągle chudnę:)) tylko ciekawe kiedy to szczęście sie skończy...

PAULA :szok::szok::szok: jak ja bym tak jadła...... :eek:

MADE siedzą w domu i sprzątam :tak: bo Kamil ma znowu z żołądkiem przeboje :sorry: i teraz odsypia..

Aaa nie... przepraszam - pomyłka, miało być:

MONIA :szok::szok::szok: !!!
:-p

Monia ale ty karmisz piersią a my na butli...chociaż szczerze to nie pamiętam kiedy gdzieś na dłużej usiadłam...ciągle w biegu....

dziękuje jeszcze raz za miłe słowa-zaraz usunę chociaż filmik bo tak jakoś nie specjalnie się czuję sama z sobą dziś-może z racji tego że @ przylazła (w sumie dzięki bogu,że jest bo już miałam stresa:-D;))

Kout mam pierogi w lodówce-posłać kuriera????;))

reklama
Mi też przylazła, kilka dni po zabraniu cyca :-p I dopiero co się skończyła :confused:

PAULA ani się waż tych pierogów !!!!!!! Czy Ty mi musisz aż tak źle życzyć....? :-p:eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry