reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ok, dzięki:))) Najpierw kawka....co ten facet mi zrobił...jak po maratonie seksu całonocnym! :))):-D

reklama
Cześć kobiety :happy2:

Śliczności mi tu od rana pokazujecie, ale to dobre na poprawę nastroju, bo głowa od rana mi pęka...
ale Paulina, Karola gratuluję dziewuszek.. małe księżniczki :-)

A... super, że Wiola już dzisiaj będzie w domu.. Wreszcie dobra wiadomość..

PAULA no śliczne wdzianko, ale za drogie :-p

Teraz chodzę po wyprzedażach i powolutku kompletuję Oli ciuszki na jesień - wynajduję dżinsowe cuda, sweterki, albo ocieplane spodenki po 10zł , 15zł przecena 50% z 70% na przykład w Kapp Ahl'u. A wczoraj widziałam tam takie kurteczki, że szok :szok: Strasznie żałowałam, że nie w rozmiarze do 100cm (były za małe albo za duże), bo bym kupiła Oli i oprezentowała jeszcze kilka kuleżanek :-p

Kocurku ja to samo robię...już mam buty, spodnie itp...kupuję na Allegro i wyprzedażach. Potem kupić wszystko na raz dla 2 dzieci + książki do szkoły to nie lada wydatek

mówisz Kout że w kappahl ma wyprzedaż?? zaczęły się już wyprzedaże w ogóle???mówcie mi bo do Poznania wtedy śmignę...też czekam na sale;))

Karola, właściwie bez zmian w temacie...

Jestem już tak zmęczona tym, że niby wszystko jest ok, a efektu brak, że zgodziłam się na laparoskopię..
W czwartek mam operację..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry