reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola-tak wiem o tych wieszakach w kappahl,zawsze na nich buszuje, tylko w czasie wyprzedaży jest ich więcej;)))kurcze ja to chyba dopiero w czerwcu ruszę...jeszcze może w h&m coś bedzie;)))
oo a ostatnio właśnie w kappahl kupiliśmy małej skarpetki do spódniczki/sukienki, takie białe, wywijane z małą kokardką-jedyne takie-reszta to wyglądała w innych sklepach lekko jarmarcznie-pełno falbanek i w ogóle...

Rureczko ano brzuszek łakomczuszek się nałyka powietrza a potem cierpi, spróbuj ją położyć na brzuszek i głaskaj posuwistym ruchem po plecach, albo nóżki podginaj pod brzuszek jak leży na pleckach, albo przeprasuj pieluchę tetrową i ciepłą połóż na brzuch

reklama
RURECZKO a ile kruszek zjada na raz? Nie dawaj więcej niż 20-30 ml .... Aha... i ja na początku podawałam bardziej rozrzedzone mleczko, nie kierowałam się tym co na pudełku.. Małe, rozwodnione porcje, a częściej - u nas to w połączeniu z uciskaniem brzuszka i kropelkami (faktycznie później, przepraszam) pomagało :)

Ostatnia edycja:
rureczka - a co się Kochana dzieje z brzuszkiem? KOLKA? Musiałam przeoczyć....:((

Ajas - zatem obym wykrakała te dzieciaczki jak najszybciej :)))

Kout wydaje mi się,że jak Oleńka szybko rośnie to spokojnie rozmiary dobierasz;)) ja też kupuje na wyrost, właśnie mam remament w szafie i na 86 mam już trochę, więc teraz się skupie na 92, a jak czegoś braknie to Wiolę będę molestować;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry