reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made bączki coś nie idą, Zuzia się napina i bardzo marudzi, nóżki podkurcza, kupy zrobić nie może :((((

Kotku jak jej damy mniej to zaraz płacze, że głodna :szok:

RURECZKO to daj 30ml i niech na cycu wisi, aż będzie mieć dość. A potem za dwie godziny, albo jak się obudzi, to znowu :blink: No i uciskaj brzuszek tak długo, aż pójdą bączki.. może to być nawet kilkanaście minut masażu.. nie znam innych, skutecznych metod :sorry2: Małe, rozwodnione ilości, cyc, masaż brzuszka i może faktycznie herbatka...:confused: A jak dasz cyca, to się nie uspokaja..?

Melduję się wykąpana i wygolona:)

Rurka dziewczyny dobrze radzą, mniejsze porcje i ciepła pieluszka na brzuch/masaż/kąpiel

Rurka am herbatki bardzo pomogły i esputicon... juz nie pamiętam ale ja chyba dawałam esputicon jakoś wcześniej niż po miesiącu... Wiki mi sie tak w szpitalu zapowietrzała to kazały mi na brzuszku ją kłaść...
I tak jak dziewczyny mówią, masaż brzuszka, podginanie nóżek, ciepła pielucha albo lekko suszarka na brzuszek (u nas też działała) w ostateczności robiłam jej ciepłą kąpiel ale to wieczorem.
Pamiętam kiedyś mąż o 2 w nocy do apteki jeździł po herbatkę i do tesco po suszarkę:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry