reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ;)

chialam sie pochawali , ze pierwszy raz od prawie roku ( w ciazy tez nie spalam :/ ) przespalam cala noc bez pobudek !!
rano sie obudzilam patrze maly w lozeczku :szok:
normalnie ok 3 wstaje na cyca i juz spi u nas
czasami mamy jedna czasami dwie pobudki , a dzisiaj cala nocka przespana ciagiem :-D
juz zapomnialam jak to jest hehe
niesmialo licze , ze moze juz tak zostanie ?
ogolnie Nat ostatnie 3 , 4 dni strasznie sie zmianil we wszystkim , nawet na cycu nie chce juz zasypiac , sam odrzucil go i woli zasnac sam ;) dorasta chlopak !

Asionek na TLC, była amerykańska wersja a teraz angielska jest :) Ostatnio polka rodziła..ale wiocha, klęła a jej facet pokazywał bezzębny uśmiech...

a to ja nie mam tlc , myslalam , ze na necie gdzies ogladasz :)

ASIONEK no to czas na zamontowanie oczu dookoła głowy ;)
O

oj tak skonczyly sie czasy kiedy moglam sobie na chwile isc i zostawic malego na macie :)

U nas w domu jakas strasznie nerwowa atmosfera, bo dla mojego m kazdy powod do stresu dobry. Teraz jest jeden glowny - jutro jedziemy do pl. Ja nie wiem czym tu sie spinac, trza sie spakowac (zrobione) i pojechac na lotnisko (zaden problem) ale on juz caly w nerwach, cos syczy przez zeby i ma mine jakby wojna nadchodzila... Ja pierdziu. Do tego wypelnialismy formularz dot szukania mieszkania i to tez jest przeciez strasznie stresujaca sytuacja... Jak mozna sobie samemu z wlasnej woli takie bezsensowne nerwy fundowac (a przy jego chorobie stres poteguje objawy kliniczne) i jeszcze terroryzowac tym oticzenie i psuc wszystkim wieczor. Gluptasek moj.
zosia cos malo ruchliwa dzis wieczorem. Zaczynam sie zastanawiac czy jej dzis nie zaszkodzilam - poszlam na manicure, pedicure i jednoczesnie parafinowalam sobie i dlonie i stopy, moze takie nagrzewanie kurka bylo glupim pomyslem. No nic... Jak kazdy czlowiek Zosia tez ma prawo do leniwszego dnia, a jutro rano wizyta u gina, wiec sie pewnie uspokoje.

D jutra kolezanki!

ehh faceci :)
moj tez ma takie jazdy :/ i mnie tylko bez potrzeby stresuje ...
co dziwne , bo na ogol to on luzak jest i wszystko po ichnemu olewa :)

reklama
Kocurku dziękujemy, całkiem znośna... teraz Zuzinek walczy z bączkami i nie wiem jak jej pomóc, bo tych bączków zrobić nie może :(( jakieś dobre rady??

Asionku gratulacje, oby tak już zostało:-D

Rurka - i tu zmowu dla ciebie herbata z kopru wloskiego (jej pomoze na kolki, baczki i cstam jeszce) a tak to ja slyszalam tylko o masowaniu pleckow. Niech sie doswiadczone wypowiedza :zawstydzona/y:

asionk - no wlasnie moj tez normalnie wyluzowany. A sa takie durne sytuacje, w ktorych ma stresa jakby zaraz swiat mial runac.

Na taką informację czekałam :-):-):-):-):-):-):-):-)

RURKA uciskanie brzuszka/masaż - na moją rewelacyjnie działało :tak:

ASIONEK Ola "grzeczna" że niby ???????????????????????????? :eek:

Dzień dobry :-)
No to się spóźniłam :)))))) A tak chciałam być pierwsza z tymi wspaniałymi wieściami od WIOLI :)))) Jej.....jak się cieszę :-D:-D:-D))))

WIOLU!!! CZEKAMY TU NA CIEBIE!!! :*:*:*:*:*:*

reklama
Made tobie też sie wolno komp włącza;))) Rurka siedziała już na bb i nas wyprzedziła;))

najważniejsze że dziś Wiola utuli swoje maluchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry