• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Szukaj Kochana, szukaj....gdybyś Ty go teraz widziała....:-) cieszy się jak małe dziecko hehe :-D tylko mówi, że jest mały problem z trzewikami :eek: otóż, jaki ma być kolor fugi? hahahhahahahahaaa

Córka zerknęła i stwierdziła, że MĘSKIE! :-)

Ostatnia edycja:
ale pustki dzisiaj :) no w koncu weekend i dzien mamy moj pierwszy zreszta hehe
S stwierdzil , ze obchodzic bede 3 czerwca hmmm , a ja chce dwa razy , a co :)

takze wszytskiego naj Mamusie :)))

hej
no i tyle sie napisalam
zanim zdarzylam przeczytac wczorajsze podty to Franek juz sie budzi, a Iwcia nadal jeszcze z nocy spi.
z Frankiem wstalismy o 6.30, ogolnie po doznaniach z Iwa maly spi dobrze, budzi sie co 3h , 20 min pije mleko(uwaga wziol cyca bez problemu) i spi dalej, malo tego spi w lozeczku (kolejny szok)

co jeszcze zdarze aha
lil sciemnia wcale nie wyglada jak baleron, jest szczupla i nawet jej troche zazdroscilam jak ja zobaczylam

super , ze wszystko sie uklada i Franus taki slodziak grzeczny !! oby tak dalej ;)
a jak ty sie czujesz ?

No nie Kuzynka była a mnie nie było! I nawet mi komplementem w kwestii baleronu rzuciła! :-p Kochana KUZYNECZKA!:tak:

A ja tylko tak na chwilę cichaczem, bo mnie ten Dzień Matki wykończył jak każdy inny :eek::eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry