reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paula super , ale lazikuje !! napatrzec sie nie moge :-Dslicznosci male :-D

i ty jaka super mamusia , zgrabna , mloda :) no cudnie !!!
dzieki wielkie za filmik :)))

Dziękuje Asionek- a mi trochę brakuje do zgrabnej ale się staram;)))

och nie ma nikogo????to ja też mykam, kolorowych!!!

Ostatnia edycja:
hej
no i tyle sie napisalam
zanim zdarzylam przeczytac wczorajsze podty to Franek juz sie budzi, a Iwcia nadal jeszcze z nocy spi.
z Frankiem wstalismy o 6.30, ogolnie po doznaniach z Iwa maly spi dobrze, budzi sie co 3h , 20 min pije mleko(uwaga wziol cyca bez problemu) i spi dalej, malo tego spi w lozeczku (kolejny szok)

co jeszcze zdarze aha
lil sciemnia wcale nie wyglada jak baleron, jest szczupla i nawet jej troche zazdroscilam jak ja zobaczylam

Wiola :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Słońce! Bardzo się cieszę, że tak się dzieje :tak: cycuś, łóżeczko, spanie :tak: baaaaardzo mnie to cieszy i Tobie na pewno na serduszku lżej :sorry2: wielkie uściski i po buziaku w czólko dla dzieci
:** :happy2:

Witam, wszystkim mamusiom życzę dzisiaj jak największej pociechy z maluchów, spokojnych nocek, bezbolesnego ząbkowania, radości z przebywania z maluszkiem oraz dużo siły i cierpliwości (to jest akurat baaaaaaaardzo przydatne;))
a przyszłym mamusiom-spokojnej ciąży, zdrowego maluszka i szybkiego porodu!!!;))

Wiolu super się czyta takie wieści, i że mały cycusia złapał!!!trochę się pewnie tym martwiłaś,co??? a że w łóżeczku śpi to już bomba-ucz go tak dalej a sama szybko będziesz się wysypiać;)))

ooo a Rureczki się cycusiują;))) dalej próbujecie??/

pozdrawiam resztę babeczek i mnóstwo buziaków śle

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry