reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE :*** Ale Ty wiesz, że dla Ciebie to jest absolutnie WSZYSTKO !!! :-p

LILU martwi mnie to 3. piętro :sorry2: Cena za to jest niemożliwa :tak: we Wro to może mini kawalerka by była...
A Toruń jest przepiękny :-)

Ostatnia edycja:
KUOTEK - dochodzę do siebie po tym paczeniu :zawstydzona/y: Oleńka jest taka ładniutka, że Boris musi się wziąć w garść :eek: inaczej nici z narzeczeństwa....Ola ewidentnie potrzebuje adoracji, a ten leń nawet nie siedzi jeszcze :sorry2: Ucieknie mu jak tak dalej będzie.....

Lilu - zamieniliśmy się półtorej roku temu, niestety wciąż wkładamy w to mieszkanie, bo było w stanie STRASZNYM....do teraz jeszcze remontujemy :sorry2:

Kocurku no to Wrocław jeszcze droższy....Ale M chodzi po kredytach - i jakbyśmy chcieli takie w miarę fajniejsze mieszkanie za 280 000 zł kupić - to kredyt wychodzi 2000 zł plus czynsz i opłaty - a jak ja nie pracuję to nie ma jak....żeby płacić około 1000 zł kredytu to musi być cena około 200 000 zł - a tu jest marne pole do popisu....

Made to faktycznie długo już remontujecie...a jaki teraz metraż macie?

A zdjęcia Oli z pieskiem to faktycznie MAJSTERSZTYK!

Kocurku a czemu piętro Cię martwi? Mi się wydaje, że im wyżej tym lepiej - bo jaśniej....

Lilu - teraz mamy 68 z hakiem i dwie piwnice :eek: Z tym remontem byśmy się wcześniej uporali, ale przez te moje chorowanie wszystko się przesunęło w czasie....:sorry2:

Made te dwie piwnice zwłaszcza by mi się przydały! Tyle mamy gratów! A Wy w bloku czy w kamienicy mieszkacie? Metraż też super!

Liluś - to jest taki dwupiętrowy blok z cegły z lat 70 :) Mi bardzo zależało na tym, żeby się wynieść z tak zwanej "sypialni". Ten blok jest niski, ma tylko dwie klatki schodowe i wszyscy sobie mówią "dzień dobry".

reklama
Dostałam dwa mmsy..............:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
po raz pierwszy!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO po raz drugi!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Made!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Rureczko ale piękny widok! Czy już wspominałam, że śpiące dzieci to mój ULUBIONY WIDOK???

RURECZKO BUHAHAHAHA!!!!!!!!! Już widzę te sznurki na moim brzuchu!!!!!!!!!!! BALERON!!!!!!!!!! :-D:-D A te pierwsze śpiochy to tak, żeby pozostać w temacie co? :-):-D:-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry