reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w szpitalu podałam państwową przychodnię, ze względu na szczepienia ale też będziemy prywatnie do pediatry. A w poniedziałek muszę iść do żłobka zanieść akt urodzenia:dry: wolałabym Zuzi wcale tam nie zapisywać i w domu z nią być już zawsze:-(:-(

Czy do becikowego trzeba mieć pesel?

reklama
Tak :) tak :) a wniosek musi być pobrany w okienku, przepisy się zmieniły.

MADE jakie wakacje..? :-p Coś Ty Kochana... najwyżej wyskoczymy nad jeziorko na parę dni :sorry: W tym roku spłacamy ... spłacamy .... i spłacamy :eek:

Ostatnia edycja:
tyle z tym roboty jakby to o miliardy chodziło:szok: będzie na różowe dresiki z cekinami i HK i Made będzie nam zazdrościć!!!!!:-D

U nas kominek i setka zwisających kabli do oświetlenia i drzwi do prysznica i gołe, białe ściany poczekają chyba do przyszłego roku :eek:
Ja chociaż chcę małej pokoik zrobić :sorry2: Bo podłogę to ma piękną :-D Ale nic ponadto :-p
Jakieś kafle albo szyba by się przydała na ścianę do kuchni, bo pryskam olejem :dry:

Ostatnia edycja:
A u nas wakacji też nie będzie, bo musi być nas stać na klitkę w wieżowcu ze zsypem :-p A i brzydko powiem, że wakacje to bym miała jakbym mogła gdzieś bez dzieci pojechać :-p

Made oj tak oj tak oj tak! A w ogóle to tyle mmsków Ci wysłałam i wszystkie wróciły hmmmmm :cool::cool::cool:

Kocurku kawę o tej porze? Nie będzie przeszkadzała w spaniu?????

Rureczko dawałaś jakieś foty dziś????? Ja to już nawet nie próbuję się cofać w postach...a brak mi fotki Zuzi i jakiejś sexy stylizacji na noc....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry