rruurrkkaa
Mama Misiatków
Lil ciesze się bardzo, że Ci się podoba
polecamy się na przyszłość 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Made kochana u mnie zwis dosłowny i przenośny - a dzieciaczki - powiem tak - szczep na tę ospę przed pójściem do przedszkola koniecznie! Swędzenie dla dzieci to masakra....A jak coś wyskoczy na języku to tragedia....Pierwsze 3 dni to ciągły ryk - również w nocy - bo swędzenie nie dało mu spać....
Po szczepionce co prawda też można złapać ospę - ale ma ona o wiele łagodniejszy przebieg....
Teraz czekam co z Martynką....tak mi zależy, żeby na te chrzciny chociaż się uchowała - ale nie wiem - kontakt z Maciusiem miała duży niestety :-(
Asionku ale miałaś treściwą przygodę w parku...Teraz następny treściwy etap to będzie jak po odpieluchowaniu synuś będzie Ci wołał kupę w parku...Wtedy każdy krzaczek Wasz!!! Nie zapominaj zabierać torebek plastikowych ze sobą!
!
Asionku hehe :-) no to Ci się przydarzyło)))) ja już nie pamiętam kiedy mi się tak Boris obsrał po pachy.....szczęście w nieszczęściu, ze pełnia lata u Ciebie i dupina nie zmarzła
![]()
Zabieram darciocha do wannyA zdjęcia w podziękowaniu dla Rureczki za kreacje
Zobacz załącznik 468217Zobacz załącznik 468218Zobacz załącznik 468219Zobacz załącznik 468220
Co do mieszkania to niestety jak patrzę na oferty to jestem zniechęcona. Nie będziemy mieć kasy na remont, więc szukam czegoś w dobrym standardzie. Znalazłam takie coś:
Apartament - APA-MS-95657, Mieszkanie sprzedaż, Toruń, Mokre, 57.00, 235000.00
Ale to już niestety za drogie....
Jak coś tańszego to tak wygląda:
TORUŃ - MIESZKANIA / Sprzedaż - COPERNICUS NIERUCHOMOŚCI - nieruchomości Toruń

ale piżamkę z różowymi nóżkami to ja i owszem bardzo chętnie, w przeciwieństwie do mojego Ł. bo on sobie w nocy lubi dupke pomacać