• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made kochana u mnie zwis dosłowny i przenośny - a dzieciaczki - powiem tak - szczep na tę ospę przed pójściem do przedszkola koniecznie! Swędzenie dla dzieci to masakra....A jak coś wyskoczy na języku to tragedia....Pierwsze 3 dni to ciągły ryk - również w nocy - bo swędzenie nie dało mu spać....
Po szczepionce co prawda też można złapać ospę - ale ma ona o wiele łagodniejszy przebieg....
Teraz czekam co z Martynką....tak mi zależy, żeby na te chrzciny chociaż się uchowała - ale nie wiem - kontakt z Maciusiem miała duży niestety :-(

Asionku
ale miałaś treściwą przygodę w parku...Teraz następny treściwy etap to będzie jak po odpieluchowaniu synuś będzie Ci wołał kupę w parku...Wtedy każdy krzaczek Wasz!!! Nie zapominaj zabierać torebek plastikowych ze sobą! :-p
!

oj biedny Macius :( oby malutka oszczedzilo !!
ja nie jestem pewna , ale chyba teraz co bede w 9 miesiacu szla bedzie wlasnie szczepienie na te wszystkie ospy , rozyczki i inne dziady

oj nic nie mow , az sie cala spocilam hehe
mam nadzieje , ze nie bedzie taki obsrajtuch i pozniej :)

Asionku hehe :-) no to Ci się przydarzyło :))))) ja już nie pamiętam kiedy mi się tak Boris obsrał po pachy.....szczęście w nieszczęściu, ze pełnia lata u Ciebie i dupina nie zmarzła :-p:-D

no ja tez nie pamietalam to sobie juz przypomnialam :)
a najlepsze jest to( nie wiem czy tez tak mialyscie ? ) , ze ubralam mu takie spodenki ofrodniczki raz mial je juz kiedys przez cale 5 min. hehe , poszla kupaaa gigant i trzeba sie bylo przebrac i dzisiaj tak je ubierajac sobie pomyslalam , ze to sa spodnie obsrajtuchy i co sprawdzilo sie :)
jak byl malusi i te kupy ciagle szly to mial dwie pary takich spodni co mu nie nalozylam to bylo pewne , ze sie caly obrobi :) jakies pechowe i tyle

jej cudooooo :)) i ta czapeczka no padlam :) i jak fajnie z Bilonem sie bawi :)))

Co do mieszkania to niestety jak patrzę na oferty to jestem zniechęcona. Nie będziemy mieć kasy na remont, więc szukam czegoś w dobrym standardzie. Znalazłam takie coś:

Apartament - APA-MS-95657, Mieszkanie sprzedaż, Toruń, Mokre, 57.00, 235000.00

Ale to już niestety za drogie....

Jak coś tańszego to tak wygląda:

TORUŃ - MIESZKANIA / Sprzedaż - COPERNICUS NIERUCHOMOŚCI - nieruchomości Toruń

nie no hehe ludzie to sa dobrzy ;) daja ogloszenie i zamiast zrobic jakos tak zeby na fotach chociaz to mieszkanie fajnie wygladalo i zachecalo , to syf daja :/
najlepsze te taborety porozstawiane i szmaty na szafie wiszace hehe
u nas to samo jest jak niektore ogloszenia ogladam to nie wierze , ze ktos sobie jaj nie robi i specjalnie czegos takiego nie wkleja , bo co tam sie znajduje to jakas porazka :/

Haha Asionku no ja się naoglądałam zdjęć różnych mieszkań to mi się lekko słabo robi....można tylko demolkę zrobić - bo wtedy to już trzeba od zera remontować...ale na to kasy trzeba...a z tą kupą to wspomnisz moje słowa....Maciuś to wszędzie kupę robił - ale co zrobić jak się dziecku nagle zachce?

Made bo ja dbam o Was, Wasze humory i co najważniejsze elegancje francje, byle czego Wam nie dam:-D:-D

Lilu jakie balerony?? jak chcesz baleron to zapraszam do siebie- mój bembzun po ciąży mam takie wrażenie wisi nieestetycznie :szok: ale piżamkę z różowymi nóżkami to ja i owszem bardzo chętnie, w przeciwieństwie do mojego Ł. bo on sobie w nocy lubi dupke pomacać:-D:-D

Maja dopiero zasnęła...szczegół że rano spała aż 4,5h a po południu 40min-pewnie stąd jej walka ze spaniem

Asionek jesteś jeszcze???jak tak to ci chociaż filmik wrzucę;)))

Rureczko ale Ty dopiero co urodziłaś! Brzuch się musi wstąpić :-) A ja jakbym się sznurami owiązała to na serio baleron! Taka kiełbaska była kiedyś? Czy to szynka? :-)

No nic idę wygrzać swoje balerony i może uda mi się wyspać jako tako. Jak zajrzę to będę :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry