reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzien dobry!

Wlasnie odebralam moja paczke z H&M - masa ciuszkow i dla mnie, i dla malej, ale nie pstrykam fotek, bo to juz widze i tak ciuszkowe klimaty! :-p
Moje dziecie usypia, druga drzemka, a ja lapie chyba zaraz trzecia kawke. Poki co z migrena cisza... :zawstydzona/y:

A u nas od rana bieg. Juz nawet spacerek zaliczony. Ale niedlugo M. przyjezdza z pracy i jedziemy uzupelniac lodowke i zalatwic kilka spraw.

W niedziele moj M. wyjezdza na TYDZIEN, wiec bedziemy z Mia same... Buuuu! :baffled:

Rurka - co tam sie dzieje?

Milego dnia Wam zycze!

Rureczko co jest?????????????????????

Kocurku
dziękuję, że dałaś mi oczy nacieszyć!!!!! PIĘKNE rzeczy!!!!!!!!!!!!!!! I jakie wygodne! I milusie!!!!!!!

Made
kochana dziś to chyba taki dziwny dzień dziś. U mnie też wszystko nie tak. Brudno w domu i syfiasto. W głowie nieciekawie. Ściskam więc, bo to daje mi wielką radość! Zrób coś miłego dla siebie! Co by Ci sprawiło radość?

Emyly - a to dziś a nie 24.06?

Mary nie nie - po prostu coś spadek formy i notariusz, z którym byliśmy dziś umówieni rozchorował się...:baffled::baffled: A liczyłam, że dziś już będzie umowa i wniosek. Ale przecież nie jestem przesądna, to żaden zły znak, zdarza się :-p:-p:-p A u Ciebie jak???

Mary nie nie - po prostu coś spadek formy i notariusz, z którym byliśmy dziś umówieni rozchorował się...:baffled::baffled: A liczyłam, że dziś już będzie umowa i wniosek. Ale przecież nie jestem przesądna, to żaden zły znak, zdarza się :-p:-p:-p A u Ciebie jak???

Lil - pewnie, ze przypadek. Tak sie czasem po prostu zdarza, zwlaszcza, gdy na cos czekamy... A u mnie lepiej, dziekuje. Leb mi nie peka, wiec od razu czlowiek inne ma podejscie do wszystkiego. :-) Milego dnia Ci zycze!

LIl - początkowo noc kupały obchodzono z 21 na 22 czerwca, dopiero później połączono je z nocą świętojańską, także zależy w jakie źródło spojrzeć :)

Mary, Lil - spadek formy chyba dopadł dziś każdego

Emyly ja mam tylko jedno źródło w tej kwestii!!!!!!!!! :-p Otóż łono mojej mamy, które w tę właśnie noc wydało mnie na świat! Więc ja paproć mam raz na zawsze zerwaną, wianek już dawno puściłam i na spadek formy najadłam się słodyczy i chyba mi gorzej :eek::errr::baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry