Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chciałam, żeby wypisała nutramigen to mi powiedziała, że nie może, bo teraz po tych cyrkach z nfz jakaś pokretna droga do wystawiania recept na mleko- najpierw jedno opakowanie na 100% później wracamy po nim do dawnego mleka i jak znowu będę kolki to dopiero wtedy jedno opakowanie na ryczałt zowu do starego mleka i jak znowu kolki to już wtedy na ryczałt normalnie. Poza tym to podobno na alergię skórną, dziwne, że na opakowaniu jest napisane KOLKA JELITOWA! 

kupiłam ten zakichany bebilon, Zuzia go nie chce pić
to jest normalnie robienie z dziecka królika doświadczalnego

Zupełnie jak u Kocurka....
Poszliśmy do pediatry. Kazała kupic bebilon comfort. Opinie na internecie ma tragicznechciałam, żeby wypisała nutramigen to mi powiedziała, że nie może, bo teraz po tych cyrkach z nfz jakaś pokretna droga do wystawiania recept na mleko- najpierw jedno opakowanie na 100% później wracamy po nim do dawnego mleka i jak znowu będę kolki to dopiero wtedy jedno opakowanie na ryczałt zowu do starego mleka i jak znowu kolki to już wtedy na ryczałt normalnie. Poza tym to podobno na alergię skórną, dziwne, że na opakowaniu jest napisane KOLKA JELITOWA!
kupiłam ten zakichany bebilon, Zuzia go nie chce pić
W poniedziałek idziemy do pediatry prywatnie! już nigdy na nfz nie pójdę!!!to jest normalnie robienie z dziecka królika doświadczalnego
![]()
i bądź tu mądry