mary-beth
Fanka BB :)
Jestem wieczornie.
Ale akcje zaliczylysmy z Mia! Sinlac nam sie skonczyl, M. nieprzytomny z bolu glowy i swiatlowstretu, Sinlac w dwoch najblizszych sklepach wykupiony!!! A juz byla pora kaszki!!!
:-
szok:
Wiec wio do miasta we dwie! Az mi sie nie chce tego opisywac...
Rurka - kochana, nie mozna tak gwaltownie zmieniac dziecku mleka, zwlaszcza takiemu maluszkowi. Zuzia placze i protestuje, bo ma te kolki, a mozliwe ze i smak jej nie podpasowal, bo to przyjemne w smaku nie jest... Ale takie czeste zmiany tylko pogorsza sprawe. Zastanow sie jeszcze nad powrotem do starego mleka. A na pewno zrob to stopniowo. A wlasnie, co lekarz na te zmiane? Dostalas jakas instrukcje? A jak butelka? Moze jeszcze ta Chicco, o ktorej Carolineee pisze...
Ale u nas nic z butelek sie nie sprawdzilo. Zreszta jak pisalam - w ogole nic nie pomoglo i naprawde uwazam, ze kolki trzeba po prostu przeczekac... Ogromne buziaki dla Was, dziewczynki! Oby czas Wam szybko uplywal! Sciskam!
Monia - jeju, kochana, ogromnie mi przykro! Moje kondolencje...
Asionku - rosnie mi moja mala! :-) Siedzi juz ladnie, czasem sie bujnie na boczek, ale generalnie siedzi i bardzo jej sie to podoba. Na lezenie na plecach ma juz alergie!
Ale akcje zaliczylysmy z Mia! Sinlac nam sie skonczyl, M. nieprzytomny z bolu glowy i swiatlowstretu, Sinlac w dwoch najblizszych sklepach wykupiony!!! A juz byla pora kaszki!!!
:-
Wiec wio do miasta we dwie! Az mi sie nie chce tego opisywac...Rurka - kochana, nie mozna tak gwaltownie zmieniac dziecku mleka, zwlaszcza takiemu maluszkowi. Zuzia placze i protestuje, bo ma te kolki, a mozliwe ze i smak jej nie podpasowal, bo to przyjemne w smaku nie jest... Ale takie czeste zmiany tylko pogorsza sprawe. Zastanow sie jeszcze nad powrotem do starego mleka. A na pewno zrob to stopniowo. A wlasnie, co lekarz na te zmiane? Dostalas jakas instrukcje? A jak butelka? Moze jeszcze ta Chicco, o ktorej Carolineee pisze...
Ale u nas nic z butelek sie nie sprawdzilo. Zreszta jak pisalam - w ogole nic nie pomoglo i naprawde uwazam, ze kolki trzeba po prostu przeczekac... Ogromne buziaki dla Was, dziewczynki! Oby czas Wam szybko uplywal! Sciskam!Monia - jeju, kochana, ogromnie mi przykro! Moje kondolencje...
Asionku - rosnie mi moja mala! :-) Siedzi juz ladnie, czasem sie bujnie na boczek, ale generalnie siedzi i bardzo jej sie to podoba. Na lezenie na plecach ma juz alergie!
Od paru tygodni Ola zasypia ok. 22