reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem wieczornie.

Ale akcje zaliczylysmy z Mia! Sinlac nam sie skonczyl, M. nieprzytomny z bolu glowy i swiatlowstretu, Sinlac w dwoch najblizszych sklepach wykupiony!!! A juz byla pora kaszki!!! :baffled::-(:szok::dry: Wiec wio do miasta we dwie! Az mi sie nie chce tego opisywac...

Rurka - kochana, nie mozna tak gwaltownie zmieniac dziecku mleka, zwlaszcza takiemu maluszkowi. Zuzia placze i protestuje, bo ma te kolki, a mozliwe ze i smak jej nie podpasowal, bo to przyjemne w smaku nie jest... Ale takie czeste zmiany tylko pogorsza sprawe. Zastanow sie jeszcze nad powrotem do starego mleka. A na pewno zrob to stopniowo. A wlasnie, co lekarz na te zmiane? Dostalas jakas instrukcje? A jak butelka? Moze jeszcze ta Chicco, o ktorej Carolineee pisze... :confused: Ale u nas nic z butelek sie nie sprawdzilo. Zreszta jak pisalam - w ogole nic nie pomoglo i naprawde uwazam, ze kolki trzeba po prostu przeczekac... Ogromne buziaki dla Was, dziewczynki! Oby czas Wam szybko uplywal! Sciskam!

Monia - jeju, kochana, ogromnie mi przykro! Moje kondolencje...

Asionku - rosnie mi moja mala! :-) Siedzi juz ladnie, czasem sie bujnie na boczek, ale generalnie siedzi i bardzo jej sie to podoba. Na lezenie na plecach ma juz alergie! :-D

reklama
Dzień dobry :-)

Zaraz druga kawa...

Brakuje mi wieczorów dla siebie :sorry: Od paru tygodni Ola zasypia ok. 22 :sorry: To tyle w kwestii skarżenia się :-p

A poza tym pogoda przepiękna, humor jakby ciut lepszy i postanowiłam iść yy jechać na pocztę dziś i w końcu wysłać to i owo :cool2:

A to moja mała ufola gada ze słonikiem właśnie :-D

Zobacz załącznik 477213Zobacz załącznik 477214Zobacz załącznik 477215

Ostatnia edycja:
hej
sobotnio :)

Karolina udanego weekendu :)

Asionku - rosnie mi moja mala! :-) Siedzi juz ladnie, czasem sie bujnie na boczek, ale generalnie siedzi i bardzo jej sie to podoba. Na lezenie na plecach ma juz alergie! :-D

no to super :)
Nat wogole nie polezy , ani na brzuchu ,ani na plecach .. tylko stoi ciagle cudem jest jak posiedzi hehe

Dzień dobry :-)

Zaraz druga kawa...

Brakuje mi wieczorów dla siebie :sorry: Od paru tygodni Ola zasypia ok. 22 :sorry: To tyle w kwestii skarżenia się :-p

A poza tym pogoda przepiękna, humor jakby ciut lepszy i postanowiłam iść yy jechać na pocztę dziś i w końcu wysłać to i owo :cool2:

A to moja mała ufola gada ze słonikiem właśnie :-D

Zobacz załącznik 477213Zobacz załącznik 477214Zobacz załącznik 477215

widac rozmowa sie udala ;)))

oki lece maly chce spac ...

hej

made, asionek : dziekuje :) pewnie ze wloski odrosna ! :) narazie fryzjer wyrownal i mamy zgolona glowke, ale lepiej to juz wyglada niz schody i dziury :)

made : pewnie ze wkleje fotki ale w tyg ok? jak zobacze ze jestes ? w weekend maly ruch a nie chce ich zostawic dlugo na forum buziaki :*****

lilus juz wklejam moje lupy :) jeszcze jest z the body shop mineralny cien do powiek ale gapa jeszcze go nie uzylam a juz zapodzialam...

a tak wogole to wczoraj L. skonczyl 3,5 roku :) i tegop dnia zwolnili wkoncu po latach oczekiwania mojego meza :) wiec swietujemy :)^przed nami 3 m-ce platnych wakacji :))))))))))))

Załączniki

• SAM_6522.jpg
    SAM_6522.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_6523.jpg
    SAM_6523.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 44
  • SAM_6524.jpg
    SAM_6524.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 44
  • SAM_6525.jpg
    SAM_6525.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 37
  • SAM_6527.jpg
    SAM_6527.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 43
  • SAM_6528.jpg
    SAM_6528.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 45
  • SAM_6530.jpg
    SAM_6530.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 40
  • SAM_6531.jpg
    SAM_6531.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 43
  • SAM_6533.jpg
    SAM_6533.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 39
ostatnio mam szal na motywy gwiazkowe hehe :) czesc juz wyprana niewyprasowana a czesc w uzytku juz ( spiworek :) )

Załączniki

• SAM_6559.jpg
    SAM_6559.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 36
  • SAM_6560.jpg
    SAM_6560.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 35
  • SAM_6561.jpg
    SAM_6561.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 35
  • SAM_6562.jpg
    SAM_6562.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_6563.jpg
    SAM_6563.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 36
  • SAM_6565.jpg
    SAM_6565.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 37
  • SAM_6566.jpg
    SAM_6566.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 38
  • SAM_6567.jpg
    SAM_6567.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 37
  • SAM_6568.jpg
    SAM_6568.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 39
Jos super lupy ;))) tez mi sie gwiazdki podobaja hehe , wczoraj skarpetki malemu wyczailam w gwiazdki sa w monoprix jak cos :)

wow zwolnili meza ??? !!!!!!!!!! normalnie to czlowiek sie stresuje , ale widze u was pelnia szczescia hehe
a co pozniej ? ma juz cos w planie ? zostajecie w Fr ?

u was wyszedl zabek na dzien ojca Fr , a u nas dzisiaj prawa gorna jedynka , na dzien ojca polski ;)))))

asionek : dzieki ze mi przypomnialas o dniu ojca!!!! zapomnialabym ! a wlasciwie to myslalam z eto 27.06 !
a skarpetki juz mamy, jelsi mopwimy o tych samych z monopa :) hyhyhy
zwolnienie : ja czekam od 3 lat, maz tak solidnie od 2... a od roku, nawet jakis 15 m-cy to juz na sile ciagnal marzac by go wyrzucili... juz nie chcial tam zostac, sytuacja ekonomiczna : nie bylo sensu dalej wykonywac tego smaego zawodu tak dlugo pracowac .... za znacznie mniejsze pieniadze! a zwolnic z wlasnej woli sie nie mogl bo ani odprawy, ani bezrobotnego, a ja nie pracuje : wiec zero wplywow! dlatego tyle czekam cieprliwie i wkoncu nam sie udalo :) jest bajecznie, przed nami duzo czasu dla rodzinki a i zwolnili go na super warunkach takze nie mamy stresiku na najblizsze 2-3 lata !!!!!! :) a po dluzszych wakacjach maz otwiera z kolega firme :)

jos! Piękności nabyłaś...a ten komplecik staniczek i majteczki - CUDOWNY!
Gratuluję zwolnienia męża z pracy hehe :-) pierwszy raz komuś tego gratuluję i cieszę się tym faktem :))))))) SUPER! Będziesz miała męża na długi czas tylko dla siebie :)) Na zdjęcia oczywiście poczekam ile będzie trzeba :-p

Asionek - GRATULUJĘ górnej jedyneczki u Natanka :-) Będzie śmiesznie wyglądał, jak Boris się uśmiecha to padam ze śmiechu....muszę uchwycić te górne jedynki :-D)))

OLIVKA mi przysłała zdjęcie z wycieczki, ale muszę rozkminić jak je wstawić :eek:

KUOTKU!!!!!!!!!!!!!!!!!! UFOLA śliczna :sorry: Całuję Was bardzo, bardzo mocno i tęsknie za kawką! :-):-):-)

reklama
asionek : dzieki ze mi przypomnialas o dniu ojca!!!! zapomnialabym ! a wlasciwie to myslalam z eto 27.06 !
a skarpetki juz mamy, jelsi mopwimy o tych samych z monopa :) hyhyhy
zwolnienie : ja czekam od 3 lat, maz tak solidnie od 2... a od roku, nawet jakis 15 m-cy to juz na sile ciagnal marzac by go wyrzucili... juz nie chcial tam zostac, sytuacja ekonomiczna : nie bylo sensu dalej wykonywac tego smaego zawodu tak dlugo pracowac .... za znacznie mniejsze pieniadze! a zwolnic z wlasnej woli sie nie mogl bo ani odprawy, ani bezrobotnego, a ja nie pracuje : wiec zero wplywow! dlatego tyle czekam cieprliwie i wkoncu nam sie udalo :) jest bajecznie, przed nami duzo czasu dla rodzinki a i zwolnili go na super warunkach takze nie mamy stresiku na najblizsze 2-3 lata !!!!!! :) a po dluzszych wakacjach maz otwiera z kolega firme :)

pewnie o tych samych piszemy , byly dwie jedne biale z blekitnymi a drougie chyba niebieskie :)

no to tylko pozazdroscic !!! szczegolnie tych dlugich wakacji razem :) nalezy wam sie !! korzystajcie ile wlezie teraz :)
a mozna wiedziec jaka firma w planach ?

Made dzieki ;) no te zabki sa boskie :) rzeczywiscie je uchwycic na focie to dosc ciezko jest ...

ale mam zamula przez ten ukrop :/ bleeee

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry