reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary dzięki :* położna kazała zmienić nam mleko, bo jej zdaniem to właśnie bebiko powoduje u nas kolki:baffled: i bądź tu mądry:zawstydzona/y:

Rurka - jeju, ilu lekarzy/poloznych, tyle opinii... I to tez jest strasznie deprymujace, bo komu tu wierzyc??? :baffled: Kochana, oby tylko u Was to szybciutko minelo! Zuzia juz jest prawie w polowie drogi do 3. miesiaca! Dla mnie to byla wiecznosci, ale minelo bardzo szybko!

reklama
Dziewczyny, milego popoludnia!

Ja zmykam, M. zaraz wroci z pracy i smigamy po jakies zakupy. A potem szykuje nam sie romantyczny wieczor nr 1, bo juz w niedziele wyjezdza...

Pozdrawiam kazda! :-)

KUOTKU!!!!!! made z innymi kawki nie pija :no: made tylko z KUOTKIEM albo wcale! No chyba, że z OLIVKĄ jeszcze....bo reszta, sama wiesz - herbaciary :oo2: Jestem Kochana taka jakaś wypompowana, potrzebuję porządnej dawki tlenu czy innego gazu....chyba dopadło mnie jakieś przesilenie letnie, o ile takowe jest :)))
Ubranka cudowne, Oleńka będzie się prezentować niezwykle w nich :tak: tak paczałąm na nie i za jesienią zatęskniłam....:sorry2:

Lilu - TY JESTEŚ TAKA KOCHANA :* DZIĘKUJĘ!

rureczko - ja państwowo do pediatry tylko przed szczepieniem, w poważnych sprawach zawsze prywatnie, no chyba, zę ma się fantastyczną lekarkę na NFZ, ja nie spotkałam, a na dzieciach eksperymentować nie dam! Dobrze zrobiłaś z tym mlekiem :) POPIERAM!!!

jos - stęskniłam się za Twoimi chłopakami....dałoby radę coś z tym zrobić? :-p Poldeczce włoski odrosną, wiem, że żal patrzeć, bo moja córka też tak została potraktowana jak skończyła roczek.....łzy mi leciały jak grochy, ale szczęście, że to zima była....czapeczka i heja!
Całusy dla Was :))

Olivka - w razie cuś, na mnie też możesz liczyć ;)

Rurka - niestety przykre to przeokrótnie patrzeć jak dzieciątko cierpi i nie wiadomo jak mu pomóc. Przytulanie, masowanie brzuszka i wyczekiwanie 3 miesiąca. Właśnie co lekarz to opinia, przy karmieniu piersią mówią że kolki przez złą dietę, a przy MM to co? sprawy jeszcze nie rozwikłali. My próbowaliśmy mnostwa różnych specyfików, sab simplex i ziołowe herbatki tylko pogarszały sprawę, trochę ulgi przynosiła Biogaia o której ci już pisałam. Wkońcu nadszedł wyczekiwany dzień kiedy to świństwo już się nie pojawiło i teraz jest tylko nie miłym wspomnieniem. Tak jak pisze Mary - trzeci miesiąc już nie daleko.
ps. a suszarki próbowałaś?

Rureczko ja też właśnie uważam, że za dużo specyfików może pogorszyć sprawę - coś owszem, ale jeden rodzaj. I z dala od kopru! Będziesz niedługo tak samo Poczka i Zizi pocieszać! :tak::tak::tak: Choć u nich kolek to na pewno przecież nie będzie!

Made :***** Mi się humor trochę poprawił, bo firany dla dzieci wybrałam. Wolałabym bez firan, ale niestety na przeciwko za drzewkami blok....

Cześć.
Zdycham po szkoleniu w Warszawie:(
Młodą tylko dałam radę uśpić bo późno wróciłam:(( wtuliła się mocno i od razu zasneła:(
Chciałam Wam podziękowac za kciuki. Niestety Bartek zmarł. wczoraj o 13.35 lekarze podpisali dokumenty stwierdzające śmierć mózgową, a dziś pobrano organy... Miał 25 lat... ale dzięki niemu kilka osób będzie mogłożyć, bardzo mu zależało na tym żeby ddać organy i zginął tak żeby móc je oddać...
Ale mimo wszystko jakoś nie ogarniam tego:(( trochę mnei przytłoczyło.

Będe jutro wieczorem bo jutro aktywny dzień nas czeka. Postaram się doczytać...
DObranoc.

jestem :)
wszystko nadrobilam , ale juz nie bede odpisywac na kazdego posta ...

wlasnie sie wkurzylam , bardzo sie wkurzylam :wściekła/y::angry: na moja mame i humor do ....

Nat jednak te nocki przez zeby mial i ma ( na szczescie juz lepiej chociaz nie fantastycznie jeszcze ) , widac juz gorna jedynke jak wylazic bedzie :)

u nas upaly okropne wiec siedze i sie roztapiam :/ maly tez mokry ciagle :(
spi prawie goly i niczym go nie przykrywam , bo go drazni nawet pielucha hehe

z tego co pamietam :)

Jos nie martw sie wsloki odrosna, chociaz pewnie mojemu za cos takiego by sie niezle oberwalo :-Dgdzie sa foty w bikini ? czemu ja nie widzialam ? hmmm musze dobrze poszperac ;)))

Kot super ciuszki !! tez czekam na soldy i zaczynam polowanie :)
wsumie to juz dzisiaj kilka rzeczy kupilam :)

Rureczka na temat lekarki sie nie bede wypowiadac ...
ale Mary ma racje , nie wydaje mi sie zeby zmiana mleka pomogla na kolki :(
niestety jak ma miec to bedzie , chocbys piersia karmila i zyla o wodzie i chlebie , jak ja swojego czasu
juz wam malo zostalo !! i tego sie trzymaj :) czas szybko leci , a czlowiek szybko zapomina , ja juz dawno zapomnialam o naszych akcji z brzuszkiem a trwaly dlugooo
oby u was szybko przeszlo !! masuj brzuszek po kapieli, suszarka , okap, odkurzacz tez daja rade :-D

Karolina jak klamry ? zdrowka duzo zycze !!!

Made super , ze maly przelamal sie :) szybko poszlo nie ?

Emili witam :) niezla masz pamiec !!

Mary czas szybko leci i napewno dacie rade same z Mia :))) siedzi juz sama z tego co na FB widzialam , ale ten czas leci !!

buziaki dla reszty klanu :)))

reklama
Kochane jeszcze raz dziękuję zza wsparcie. Niestety bebilon comfort to porażka. Takiego krzyku swojego dziecka jeszcze nie slyszałam. Widać to prawda co pisali, że potęguje bóle brzuszka. Suszarka chodziła cały wieczór, dałam kropelki i po wielkich bojach Zuzinek zasnął, ale śpi jak zajączek, byle co ją wybudza. To bebilonowe okropieństwo wyrzucam i wracamy do starego mleka...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry