reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku, a po laparoskopii czekam na szanowną panią @, a później to już możemy oficjalnie zacząć ciąg dalszy starań.. :-) Pożyjemy, zobaczymy...
Ola chyba dzisiaj ciut mniej absorbująca, bo na razie jesteś..?

CAROLA no i dobrze! Jeśli Ci to zwisa i powiewa, to niechaj sobie czytają i sycą swe głodne intryg neurony :-D Niektórym kobietom to naprawdę potrzebne do życia jak powietrze :-D Wykażmy trochę wyrozumiałości :-p CZYMŚ trzeba żyć!

AJAS ojeju... ojeju... już zatem zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-)
Ola właśnie się ślicznie bawi w kojcu :eek::rofl2: No to ja hulaj dusza! Też mebluję, wirtualnie jak LILI :-p

Ajas ja też z całej siły!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&

Kocurku ale Ty już masz co meblować! Pochwal się co wybrałaś! Bądź moją inspiracją! Choć ja już mam wszystko wybrane :-p:-p:-p Ale dzieciaki będą miały nawalone :-p:-p:-p HAHAHA!

Carola rety rety rety - uzmysławiam sobie, że każdy może przeczytać co ja piszę - już o tym pisałam, ale właśnie przez BB moja bliska znajoma dowiedziała się, że staram się o drugą dzidzię. Ależ w szoku byłam jak zadzwoniła do mnie w tej sprawie. W ogóle nie wiedziała, że ja się tu udzielam. A rozpoznała mnie po zdjęciu Maciusia, bo miałam wtedy w avatarku....Także w pewnym sensie grupy zamknięte mają większy sens, ale ja grup zamkniętych nie lubię....

reklama
Czy widzę dywan????????? OJ biedna Oleńka :-(

P.S. Te mebelki też mi się podobają, tylko niestety u nas meble będą te, co są - nie są najpiękniejsze dlatego chcę nadrobić łóżkami i dodatkami :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry