reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzien dobry!

Pierwsza nocka bez tatusia za nami. :-) Pospalysmy sobie do 9.30! :-) Ok. 8 wzielam Mie do siebie, pokizialysmy sie i usnelysmy. :-):happy:

U nas leje, wiec nie wiem, czy uda nam sie dzis gdzies wyjsc, a mialam chec szalec na wyprzedazach dzis...

Carolineee - kochana... :-* Tule... Nie wiem, co poradzic, jak Cie wesprzec...

Ajas
- no to bedziemy starac sie razem! :-)

Paulina, Mademoiselle, Lil, Kot i wszystkie babeczki - hej! :-)

Jos - hej kochana! Masz wiadomosc! :-)

Dziewczyny... ale sobie podniosłam poziom cukru we krwi.. :-) Przed chwilą byłam u koleżanki na oddziale, która urodziła córunię... Ale śliczna dzidzia, mmm... :-) Rozpływam się od nadmiaru słodyczy... :-)

Ajas życzę Tobie Twoich własnych słodyczy! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lecę po Maciusia i potem mam zamiar znowu wpaść - wniosek złożony, umowa przedwstępna podpisana!

CAROLA to powiadasz, że masz ukrytą pseudoadoratorkę...? Kurde, a moim życiem nikt nie chce żyć, chyba zbyt nudna jestem :dry: Daj namiary, może ja też sobie poszpieguję i policzę im plemniki... może to jest niezła zabawa, skoro inni to robią :confused: Może to rozwija inteligencję :confused: a może horyzonty psia mać :confused:

Raczej nie :dry: Nie ma sensu.. myślałam, że to jakaś gówniara, a takie panie w średnim ekhm wieku... no cóż... one czasem potrzebują namieszać, żeby ich życie miało sens... widocznie... :dry: Ignoruj.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry