reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
OOOOOOOOOO BOOOOZIUUUUUUU :sorry2: JAKIE ZUZINKI PIĘKNE!!!!
Cudowna Calineczka :-D Ukochać, wycałować, wygilać słodką dziewczynkę! :-):-):-) A tatuś jaki.....śpiący Królewicz :-p

Wiolu - ale już macie z głowy, super! Jak będziesz miała chwilę, to wstaw zdjęcia, bo dawno Frania i Iwonki nie podziwiałam :))

Olivka - przykro mi bardzo....:(

KUOTEK!!! I popacz jakie ma bransoletki :-p

Ostatnia edycja:
Made my obydwoje teraz takie półprzytomne misie jesteśmy:szok: wczoraj mama zabrała Zuzie na spacer to się położyłam na 1.5 godziny, ale nic to nie dało:-D

Olivka - najchętniej to bym Cię przytuliła....kurczę, ciężko tak na odległość, żebym chociaż wiedziała gdzie tkwi problem....Gdyby się dało tego Twojego męża nakłonić do szczerej rozmowy, wiele by to ułatwiło. Hmm...ja bym zaproponowała Mu terapię małżeńską...właściwie to ciekawa jestem Jego reakcji na taką próbę ratowania związku....

rureczka - sikamy już do kibelka jak duży chłopczyk :-) no może nie całkiem, bo jeszcze na siedząco hehe :)))) pampersa zakładamy na noc, ale to mi nie przeszkadza....może sikać nawet do czterech lat jeszcze w nocy....:eek:

reklama
jos! DZIĘKUJĘ!!! Ale Wy jesteście piękni :)))) Poldeczka wygląda ślicznie, naprawdę! A Ty taka szczuplutka i radosna :))) ech jak cudownie móc nacieszyć oko takimi widokami.......
Zuzinek, Poldeczka, Filutek.......JESZCZE CHCĘ! JESZCZE! :-D
Miałam Ci jeszcze pisać, że książeczki świetne....a ta rybka, to jest taka gra, prawda? Moja córka w Holandii ją miała....zapomniałam jak jej było :))) Ty chyba księgarnię wykupiłaś całą hehe :))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry