reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się i ja

dziecko strzeliło sobie szybką drzemkę więc nie mam szans na pisanie za bardzo...dodatkowo moi dziadkowie przyjechali i jestem na cenzurowanym...

pochwalę się moim pseudo zakupoholizmem bo przy Jos to nie wiem kto da radę ją przebić;))

Zobacz załącznik 477667Zobacz załącznik 477675Zobacz załącznik 477677
więc pierwsza fotka to rzeczy dla Mai w reserved, a druga to dla młodego w smyku i granatowa bluzeczka w reserved-fotka końcowa to Maja z lalą kupioną w smyku-na takie coś jeszcze mogę się zgodzić;)))

Lil mój syn ma podobnie z zachowaniem-konsekwentnie stawiamy do kąta-ile ma lat to tyle minut-u nas 4 minuty i wygląda to tak-1-2 minuty śmiech z płaczem , potem marudzenie (ja udaję że nic nie widzę)-potem cisza, przeprosiny i wychodzi dopiero po 4 min.. czasami odsyłamy go do pokoju kiedy się brzydko zachowuje i mówimy że jak się uspokoi i będzie chciał przeprosić to może wrócić...wraca po 1-2 min.;))
zdarzyło mi się niestety dać mu klapsa...nie wyrabiałam już...teraz się baaardzo pilnuję i efekt kąta i konsekwencji daje lepsze efekty;))

już nie pamiętam co tam miałam komu-bynajmniej pozdrawiam was kobietki serdecznie!!!

reklama
made : dziekuje kochana :)
a rybka ...yyy...jaka rybka bo nie kojraze ? tam byly gl. kisazki puzzle i ubrania, gra karciana janod, gra ze zwierzatkami djeco ( pierwsze zdjecie) ale rybki to ja zadnej nie kojarze... hmmmmm....

paula : hej :) widze tobie tez sie zakupy udaly :) super!!!!! piekne fotki !

a ja sie zapomnialam pochwalic : filutek przespal dzis po raz 1szy CALA NOC, od ok. 19 do 6h10 spal !!!! 7 m-cy minus 1 dzien :) oby tylko tak juz zostalo :/

Made :**********
Monia :*********
Wioluś :********
Ajas :**********
Kocurku hehe clicknęłam :*************
Mlodam :*********

Komu jeszcze?? Komu jeszcze?? Każdą z osobna ściskam i dziękuję!!!

Monia ja mam nawet bajkę wymyśloną o chłopcu Alberciku, który miał czasem problemy ze złością i mama dawała mu różne rady jak sobie z nią radzić. Maciuś uwielbia tę bajeczkę i bardzo się przy niej wycisza - ale nie zawsze stan moich nerwów i sytuacja pozwala na takie wyciszenie. I w tym cały szkopuł....ale dziękuję za cenne rady i już mam nowe siły do walki z takimi numerami!

Made ależ Wy laski jesteście! Ten róż tak pięknie podkreśla Twe kolory - super! I z czego Ty się chcesz odchudzać kochana????? Drobniutka jesteś, że hej!!!!!!!!!!!!!!!

Jos te Twoje foteczki! Jak ja lubię Was na zdjęciach oglądać! A Polduś super w tych włoskach wygląda! Przystojniak wielki z niego!

Rureczko podziwiałam już Zuzię na FB - jest cudowna, delikatna, piękna! Wycałować!

A w ogóle co tak zimno dziś??? :eek:

Paulinka piękne rzeczy!!!!!!!!!! A co do tego kąta i minut tyle ile ma dziecko lat to też to znam i stosuję, ale jak wytłumaczyć mojemu panu tę metodę skoro on od razu mówi: "Będziesz tam stał do końca dnia" - tłumaczę mu i tłumaczę, ale jak grochem o ścianę...nie dość, że dla dziecka do końca dnia to zbyt zagadkowe pojęcie, to jeszcze wiadomo, że tyle nie będzie stał, więc to już jest niekonsekwencja mojego pana - bo inaczej mówi, a potem inaczej wychodzi....

Ostatnia edycja:
Paula - ja to paczę bardzo łapczywie na te ciuszkowe nabytki, zwłaszcza Danielka hehe :-)))) Majeczka - cukiereczek :-D Fajniutka się taka robi, że jej....

jos - to był bodajże pierwszy lub drugi post z serii zakupowe szaleństwo Józefiny :-))) Ta rybka ma takie kolorowe, duże łuski....a jedna z nich błyszczy :-p i chyba od tej błyszczącej się jakoś nazywa....no wyleciało mi z głowy.....

Lilu! TUTAJ TEŻ CI ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO, COBY SIĘ DZIAŁO!!! HEJ!!! :-D:-D:-D

jos - no właśnie, moja córa uwielbiała tę rybkę, miała płytkę, a na niej bajeczka i kilka mało skomplikowanych gier dla maluchów....Fajna historyjka :)))

Olivka! Wstawiaj, z przyjemnością popaczę na piękne dziewczyny :))))

KUOTKU!!!!!!!!!! GDZIEŚ ZNIKŁ???? :zawstydzona/y:

reklama
MADE
UFOlka pracuje nad drugą dolną jedynką i pierwszą górną :-p Znaczy się jest marudna :sorry2: I spać standardowo o 23 poszła, a wstała bladym świtem :sorry2:

Wczoraj skończyła 9 m-cy i ja sobie stanowczo wobec tego życzę mieć już wolne wieczory po całych dniach sprzątania, gotowania, zmywania, prania i zajmowania się Ufolkiem :eek:

Dziś zaprosiłam rodziców na seromakowca, co mi zostało 3/4 blachy - zajmą się małą, a ja na spokojnie sobie wszystko posprzątam i może wreszcie poprasuję, bo akurat na TO nigdy czasu mi nie zostaje :blink:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry