reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hejo, Ogródek poplewiony, nowe roślinki dosadzone, trochę późno ale może jeszcze zdążą urosnąć :) Chciałam położyć dziecię spac ale niestety ma inne pomysły na spędzenie tego popołudnia. Kaszelek już prawie przeszedł, tylko gile jeszcze zostały. Najgorzej z ta rączką, upodobał sobie jedno miejsce, i gryzie i gryzie, poobcinałam już rękawki z za małych bodziaków i zakładam dodakowo ale po kilku minutach już mokre. Może jakaś maść nie dobra w smaku (coś np jak starszym dzieciom smaruje się paznokcie żeby nie obgryzały) macie jakieś pomysły?
Ajas - kciuki za owocne staranka, żeby szczęście zawitało już za niedługo :)
Kot - kot w poprzednim wcieleniu musiał być modelem! ;-) a Ola nie da sobie w tzw kaszę dmuchać :) będzie silny charakterek, mina mówi sama za siebie.
ps. dywan nie z tej ziemi :P

Ostatnia edycja:
Kocurku śliczny dywanik! Fajny miałaś pomysł z tymi ufolkami! Bardzo fajny! Do tego obrazki MADE BY MADE! Ślicznie! U mnie będzie mniej oryginalnie, bo u Maciusia autka, u Martynki safari... Plus jakieś gadżety z IKEA typu:

półeczki na książeczki MAMMUT Półka ścienna - czerwony - IKEA

dla Maciusia półeczka na ścianę - już widzę jego roześmianą minę i rączki układające pierdołki do pojemniczków :-p TROFAST Szafka ścienna - IKEA

Rureczko
chętnie oddam naszą kotkę - ona też nie zawsze od dzieci ucieka! Jak Zuzia dziś?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry