• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola i Emyly-takie gniewanie się to dobry sposób na wyłudzenie tego co sobie na allegro wypatrzyłam;)))PPPP

nie, żartuję, nie będę się dziecinnie zachowywać...ale za zaproszenia to się mogę wkurzyć...to już 3 dzień opóźnienia...

aaaaa Boogie- gratki dla Remika;))) my od poniedziałku też samodzielnie biegamy;)))

To ja gratuluję Majeczce i Remisiowi!!!!!!!! STO LAT NASZYM NÓŻKOM KOCHANYM!!!!!! Cmok Paulinko! Cmok Boogie!

Wioluś piękna ta Twoja córcia i aż mnie zazdrość o tę tajemniczą e-ciocię bierze :-p

A co tak wieje dziś???? Maciuś mi wszystkie klamerki schował i muszę pranie w domu suszyć, bo inaczej całe osiedle będzie w naszych ciuchach chodzić...

uuu znów nie ma nikogo...ja to na same czarne dziury trafiam;)))

oo a ktoś widział naszą Karolę????czy rzeczywiście po ostatniej akcji z jakąś wścibską babą zlikwidowała konto na bb??? swoją drogą nie rozumiem jak można coś takiego komuś robić...może rzeczywiście będzie trzeba pomyśleć o grupie zamkniętej i już...

Zuziu kochana jesteś tylko potwierdzeniem tego, że śpiące dzieci są najpiękniejsze! Choć Ty i z łezkami w oczach łamiesz ludzkie serca! Buziak od cioci!!!! Rureczko śliczna śliczna śliczna!

Paulinko dziura to dziura - gorzej dół! Dziura to dobra rzecz - nie mów, że nie :-p:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry