• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzien dobry!

Dzis niewyspana jak cholera, ale humor za to dopisuje, wiec jest OK. :happy2:

Wiola - ooooooooooo, zalapalam sie na foteczki - sliczny Franus!!!

Bogusia - i z Toba sie ostatnio mijam. Gratulacje pierwszych kroczkow!

Wszystkie Panie pozdrawiam i zycze milego dzionka! :-) My pedzimy za niedlugo do miasta.

Hej:)

WIOLUŚ ja też w domu bo właśnie sie zaszczepiłyśmy:) Franuś sliczny!!!!

BOOGIE gratki dla Remisia:)))

I nie wiem co jeszcze chciałam....
a.... KAWY!!!!!!!
Za długo wczoraj siedziałam i miałam głupią nadzieję że może Młoda pośpi do tej 7 przynajmniej... i dooopa:(( Pobudka 5.30:(( i od rana się stresowałam szczepieniem... dalej się stresuję bo katar mamy i nie wiem czy to dobrze że ją zaszczepiłam.. ale to wzw tylko i lekarka po zastanowieniu stwierdziła że ok... i tak mamy opóźnienie pół roku prawie....
Młoda oczywiście zbadać się nie dała bo ryczała, ale po zastrzyku jak już zaczeła oddychać (bo zawsze jak ją mocno zaboli to ma bezdech i trzeba dmuchać - aż się pielęgniarka dziś wystraszyła) to tylko trochę popłakała, obraziła się na pielęgniarkę i poszłyśmy. Teraz spi biedactowo:)
Spróbujemy do 2 drzemek wrócić, bo rano jak była wyspana i zabrałam jej butelkę bo do buzi brała, to tylko ją wyrzuciła i zajęła się czymś innym - bez awantury... więc awantury wynikają z niewyspania chyba...
Tak czy siak bierzemy się za dyscyplinę;))

PAULA te tłumaczenia i określanie reguł - np będziesz się bawić dopuki nie zaczniesz jeść kredek itp, są bardziej dla nas żebyśmy sobie wpoili takie tłumaczenia i taki sposób jasnego określania co i ile wolno, bo tak naprawdę to nei wiem kiedy ona zacznie rozumieć więc lepiej już ćwiczyć:))
Z kredkami masz rację, ja z reguły pozwalam na rzucanie zabawkami - jej oczywiście, i też wieczorem sprzątamy wszystko. A kredki zabrałam bo rzucała już tak że sama nie wiedziała czego chce...

Miłęgo dnia:)

dobry....kawy.....

mąż wczoraj powrócił o 23...nie wiem czy się gniewać...czy nie;)))) sam w sumie obiecywał,że góra do 22 będzie...;)))

jak mi dzisiaj nie stworzy tych zaproszeń na majeczkowy roczek to się obrażę, a co!!!;)))

Hej Monia, podziele się z Tobą kawką :) z mlekiem i cukrem, może być??
O to poranek nie zaczął się zbyt miło, ale przed Tobą jeszcze cały dzionek szans na uśmiech :)

Cześć Paulina - mężowi paluszkiem pogrozić, ale tylko troszkę

reklama
w ramach podziekowan dla pewnej e-cioci wstawiam zdjecie mojej gwiazdy. dziekuje bardzo w imieniu moich dzieciaczkow i przesylam :-*

Załączniki

• DSCN6005.jpg
    DSCN6005.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 40
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry