monia_55
Fanka BB :)
LILUŚ kredek nie dostała ale 20 min zajęło mi uspokojenie jej.... schowałyśmy razem kredki a potem tuliłam i tłumaczyłam że rozrzucała wiec trzeba było zabrać itp. Nie pocieszałam, nic nie mówiłam że biedactwo itp tylko poprostu tuliłam...
staram się nie odpuszczać ale do tej pory robiłam tak w ważnych sprawach - nie uderzania w szybę czy nie łażenia z długopisem w ręku. Teraz jest walka o pierdułki typu włąśnie zabranie kredek bo rozrzuca albo nie ściąganie wszystkich szamponów podczas kąpieli (bo potrafi stanąć w wanience i pokazywać na półkę żeby jej do wody wrzucać szampon bo wrzucam tylko jej a ona chce wszystkie...
Ehh strasznie to trudne żeby te dzieci na prostą wyprowadzić
(
A RURECZKO współczuję 4 godzin płaczu
( Biedny Zuzinek i biedna Ty
(( Dużo siły życze i niech te kolejne miesięce do końca 3-go szybko zlecą!
Dobranoc - teraz juz naprawdę bo coś się Młoda wierci...
staram się nie odpuszczać ale do tej pory robiłam tak w ważnych sprawach - nie uderzania w szybę czy nie łażenia z długopisem w ręku. Teraz jest walka o pierdułki typu włąśnie zabranie kredek bo rozrzuca albo nie ściąganie wszystkich szamponów podczas kąpieli (bo potrafi stanąć w wanience i pokazywać na półkę żeby jej do wody wrzucać szampon bo wrzucam tylko jej a ona chce wszystkie...
Ehh strasznie to trudne żeby te dzieci na prostą wyprowadzić
A RURECZKO współczuję 4 godzin płaczu
Dobranoc - teraz juz naprawdę bo coś się Młoda wierci...
;-) 

nawet umie zakręcać
muszę to nagrać i Wam pokazać filmik
pewnie nie wiecie