• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurku:-):-D:-D:-D:-Doj jak milo czytac ze tesknisz, moja proznosc sie odezwala:-D:-D:-D

rureczko bylismy 2 tyg temu na kontroli i maly wazyl 4,8 a dzis juz 5,6 w szoku bylam ze tak szybko przybiera.
jak Zuzia? tesknie za smsami od ciebie:-p

Cora....hej!

A w ogóle, to zapomniałam się pochwalić....otóż mój Boris zasypia w południe w łóżeczku, a wieczorem sam na wielkim łożu :-) I zdarza mu się przespać calusieńką noc :-p
A teraz możecie na mnie psioczyć i pisać jakie to nieprzyzwoite :-):-):-)

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Phi! Bez komentarza!

Dzisiaj o 19:30 moja Kuleżanka ma egzamin na mianowanego :eek: Bardzo się denerwuje......mam dzwonić o 21:00 :szok: jejku, żeby wszystko dobrze poszło...

Kciuki zaciśnięte!!!!!!!! Oj te egzaminy! Na co one komu!

hej
bylismy na szczepieniu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
moj synek warzy juz 5.6kg:-)

Oj ale wciąż kruszynka przy mojej Martynce - niech szybko przybiera, bo na razie to on wagowo na męża dla Pomarańczki się nie kwalifikuje - przygniotłaby go swoimi 9 kilogramami.......

No to teraz już sobie na cały tydzień nagrabiłam :rofl2:

Cora chciałam powiedzieć KOTA NIE MA TO MYSZY HARCUJĄ, ale czy aby na pewno? :errr:

Made CZEBA wierzyć, że jak inni mają tak dobrze i cudownie to i my będziemy mieli :-):-):-) No a teraz pisz jak to spanie w południe udało Ci się osiągnąć :-):-p

Liluś - szczerze, to samo tak....zaczęłam częściej Borisa kłaść w łóżeczku, on się tam bawił, marudził, bawił, marudził.......aż zasypiać zaczął :confused: Już tak jakieś dwa tygodnie....wszystko chyba od Mańka siuśków się zapoczątkowało :-))))) i tak trwa......
A teraz Boris już śpi :-p SAM! Tyle, że na łóżku, bo w łóżeczku Igorek jeszcze pomieszkuje :eek:

reklama
Made no takie przypadkowe metody kocham najbardziej! Po prostu Borysek był na to gotowy! Z Martynką to się boję, że zaczęłaby wyć. Ale może warto spróbować...Jak będzie ryk to najwyżej ją wyjmę i tradycyjnie ją uśpię czyli cycem :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry