• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rureczka super że Zuzinek w dobrym humorze:) Oby jej tak zostało:))
A u nas różnie... Wiki ma focha na mamę że wróciła do pracy... na szczęście juz powoli jej przechodzi i czasem tylko pokazuje co potrafi. Wczoraj byłyśmy w piaskownicy do 19.20 bo za chiny nie chciała wyjść bo dzieci były:)) A wariatka taka że czasem aż nei mogę ze śmiechu! Wczoraj rzucała sobie balonem po pokoju i sama do siebie gadała.
A z mężem chyba lepiej... kilka poważnych rozmów i powoli dochodzimy do porozumienia:)

Boogie o jejku jejku takie cudności z rana!!!!!!!! Ależ on juz duży! I jaki śliczny:)

Teraz to juz musi byc dobry dzień:))

reklama
Dzień dobry :) burza wczoraj w końcu przeszła, a gradu takiego jak żyję nie widziałam. Prąd wyłączyli, drzewka połamana, ulice zalane, nawet daszek przy wejściu mi podziurawiło
Rurka - fajno że Zuz z dobrym humorze, od razu świat piękniejszy :)
Ewcia - biedna dziewczynka, nie wyobrażam sobie tego, co muszą czuć rodzice...
Jos - w sprawie aparatu tego z zepsutym wejściem na kabelek - może kup taką przejściówkę, wygląda jak pendrive, z jednej strony USB z drugiej wejście na kartę
Czytnik kart - PenDrive SD mini SD MMC RS-MMC T-FLASH - Akcesoria (laptop, PC) - Komputery
A na taką zamkniętą grupę to trzeba pewnie specjalne zaproszenie?
Jest ktoś z kawką?

rureczka - rodzinka bałagani :eek: chyba wezmę i do kąta postawię :confused:
A mówię Ci ile mam prasowania :szok: i odkładam na chłodniejszy moment, a prognozy uparcie pokazują ponad 30 Celcjusza......i co mi radzisz? Pocić się czy se kawę zrobić?

Rurka super że znalazłaś sposób na Zuzinka:))

Made hej:) Okolice Lublina:)

Emyly kawkę mam:) Hej:)

A u nas burzy ani widu ani słychu:((( Gorrrrrąąąąco juz od rana:((

Doczytałam właśnie o tej dziewczynce:(( Nie wyobrażam sobie przeżyć coś takiego:(((

:-) tyle słodyczy naraz? No.....................dobra! :-p

monia - aaaaaaaaaa bo mi się coś ubzdurało, że Ty z okolic Śląska żeś :eek: i tak sobie pomyślałam o Twoim mężu, bo pisałaś, że bez pracy, a w remontach siedział :))

Ostatnia edycja:
reklama
U nas chłodno!!!!!! Same chmurki!!!! Hehehe :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-p:-p:-p:-p:-p:-p

A historia tej dziewczynki straszna :-(:-(:-(:-(:-(:-( Trzeba mieć oczy naokoło głowy....Ja nie wiem kiedy moje dziecko samo na dwór puszczę...Jak widzę jak dzieci się na ulicy bawią, przechodzą na czerwonym świetle to zawsze się zastanawiam kiedy jest ten moment, że można dziecku pozwolić na samodzielność....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry