reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć. Ja się tylko przywitam i uciekam zaraz na autobus pochodzić trochę po bidaszopach :) pewnie trochę ciężko będzie z małym na rękach ale innego wyjścia nie ma.
Made - heheh to niezły klocuszek z Boryska i jak ładnie się bawi. Darmowy internet jest fajny, też korzystam :p
Pozdrawiam upalnie

MADE no już przestań liczyć ! :-p:-D:-D

Hej PARTIO :-) A ja ze stresu chyba zjem ciasto :eek:

Ostatnia edycja:
hahahahhaaaaaaa :-):-):-) O kurcze....miesiąc jemu odejmłam :eek: ładna ze mnie matka co to nie wie ile dziecię ma :zawstydzona/y:
Powiem tylko tyle: Boris jest o tydzień starszy od UFOLKI :-p:-) i proszę mnie więcej nie dręczyć MATEMATYKĄ!!! :rofl2:

Też mam KAWĘ!!! :cool: Zapomniałam się pochwalić :-p

Emy - zasysasz TPlinka? :-):-):-)

rureczka - muszę się pozbyć jednej warstwy :eek: zalegającej po boczkach :zawstydzona/y:

hahahahahaha MADE przepraszam :-p Ale ostatnio rodzina mi Ufolka policzyła właśnie na 8 m-cy i tylko dlatego wiem, że tak nie jest :-) Ale wiele zardzewiałych trybików się pokruszyło, zanim do tego doszłam :-D:-D

Matko i córko i babko jedyna!! Mam odgrzaną kawę, a Ufolek ma butelkę i wszyscy szczęśliwi :sorry:

Uff...troszkę mi jakby lepiej KUOTKU :-):-):-) A ONE, te nasze KULŻANKI, to niech nie będą takie MUNDRE, bo se w suwaczek popaczą i już wiedzom one :-p My musimy wszystko spamiętać! :-) i we głowie mieć! hehe :-D

Kupiłam Mańkowi za małe buciki :baffled: Będzie mieć Boris na wiosnę :-)

czesc

kawyyyy !!!! ka-wy! k-a-w-y! KA-Wy ! K.A.W.Y. k.a.w.y. KAW-y. kaw-Y. K-A-W-Y. KAyWY. ka-wY. KAWYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kocie : ja podziwiam cie bardzo bardzo. ja wrecz nie rozumiem jak ty to robisz... jak tobie cierpliwosci starcza ... ja tez cenie swoja wolnosc i przede wszytskiM CISZE. I bardzo cie podziwiam z ety tak cierpliwie podchodizsz to mobilnej malej Ufoli :)

made : piekny borys moj slowianski cudny !!!! A nie oddalby choc z 500 deko filutkowi ???? bo nas zfilutek to bije rekordy chudzizny :) bedzie startowal w sportowych kategoriach razem z dziewuszkami :)

corazon : dzieki z epytalas wczoraj, a wcielo mnie bo mnie film wsciagnal i to PO POSLKU ogladalam ! wydarzenie ze ho ho, na kompie obczailam bo tv poslkiej NIET zrestz atv wogole od mieisaca niet bo leopold schowal gdzies pilota.

reklama
To MADE też suwaczkom mówi NIE! :-D ?? Naprawdę fajnie, że masz przechodnią garderobę :tak: A kupowałaś Mańkowi unisexy na wszelki wypadek ??

Ojej ale mi JOS ponapisała.... :sorry: yyyy Kochana mi bardzo daleko do matki cierpiętniczej :-p Ale dobry image nie jest zły :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry