• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam,

Cora,
gratuluję!!!

Pok, ja używałam wkładek johnson&johnson- dla mnie rewelacja! Zwykłych wypróbowałam z rossmana- babydream, jak już będziesz miała mega produkcję mleka:-p to one nie nadają się wcale, porażka! i jeszcze tommee tippee też bez żadnej rewelacji:no:
także u mnie NR 1 to były johnson&johnsom:tak:

Made &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
tu w sklepach widzialam na bank avent i medele ale w czasach kiedy jeszcze mnie wkladki nie interesowaly :) popatrze teraz uwazniej :)

dziekuje wam bardzo!:blink:

Pok, w rosmanie masz johnsona i chyba jeszcze w intermarchu:tak:
u mnie za duze miasto to nie jest, więc sklepów typu real, auchan brak:-p

Ostatnia edycja:
co to za Muller i Shlecker?
Mam apteki (ale nie ma tu zadnych aptek typu sklepowe super pharmy), mam sklepy dzieciece trzy: aubert, au tour de bebe, happy baby i supermarkety Migros i Coop. Szwajcaria to wies, szczegolnie ta francuskojezyczna, tu nic ni ma :)
Musze sie do Francji przejechac i zobaczyc co tam maja.
W niemieckojezycznej Szwajcarii sa jacys bardziej do przodu ale ja tam nic nie kumam :)

a e-bayow i allegrow nie lubie, nie korzystam, nie ufam. jestem konserwatywna :)

ja jestem poza unia europejska. tu nie ma nic takiego. a ze cos jest w hiszpanii, to nie znaczy, ze bedzie w grecji, szwecji czy holandii ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry