• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej ;)

u nas dzisiaj od rana dzien marudy ,poszlam na spacer i po powrocie bylo lepiej na szczescie :rofl2:

nocki dalej lepiej nie mowic i padam na pysk powoli :angry:

Zuzia miała mega atak kolki od 18 do 21!!:crazy::crazy: teraz jestem pewna- to herbatka koperkowa, bo znowu właczyłam:eek:

ja juz kiedys pisalam dla mnie te herbatki i ogolnie koper to masakra , sporo dzieci ma jeszcze gorsze bole jak bez :/
to samo z roznymi specyfikami na kolki , czasami dzialaja odwrotnie i jeszcze wiecej gazow sie produkuje , a pozniej gorszy ryk , ja od kiedy odstawilam wszystko Nathanielowi sie polepszylo i juz nie bylo zandych kolek :)

Ja myslalam, ze karuzele mozna od razu montowac!! :szok: No i wlasnie, ze trzeba zdjac jak zacznie lapac. kurcze blade! To jak w koncu jest z tymi karuzelami?

Wlasnie...
Wanienka - z wbudowanym tym zyms do lesenia czy zwykla micha wanienkowa?

u nas karuzelka byl od poczatku ;) wiadomo , ze przez pierwszy miesiac to tak srednio byla w uzyciu i malo malgo interesowala , ale pozniej to byl hit przez dlugi czas :)

a wanienke bym brala normalna , a pozniej najwyzej dokupilabym cos , ale nie foczki a takie lezaczki
mozna to zdjac do prania wiec fajnie , suszyc w suszarce , no i higieniczne i wygodniejsze od foczek :)
tutaj pierwszy lepszy LEŻACZEK ANTYPOŚLIZGOWY Z FROTKI - NIEBIESKI - 15.00

Asionku uwierz, że czasami mam szczerą ochotę to wszystko odstawić... boje się tylko, że jak to zrobię to będzie jeszcze gorzej i znowu minie kilka dni zanim te leki zaczną znowu działać. W takich sytuacjach człowiek jest bezradny... :-(
Odliczam z Tobą dni kiedy sie w końcu wyśpimy:-)

reklama
Rurka ale u nas po herbatce koperkowej było najgorzej z kolkami...lepiej jej nie dawaj..z hippa jest taka niby uspakajająca, chyba tam nie ma koperku, jest lepsza, albo samą wodę dla małej koleżanki;))

a mogę koleżankom zgadywankę pokazać???pewną fotkę???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry