• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina to fajnie ze udalo wam sie spokac...najfajniejsze jak dla mnie bylo to ze widzisz sie z kims pierwszy raz a czujesz sie tak jakbyscie znali sie od zawsze. tez tak mialas?
Lilus buziolek dla ciebie. a co do pieluch to my uzywamy pampersow lub huggisy jak jest gdzies promocja i wychodzi atrakcyjna cena a jak nie ma nigdzie promocji to dady

edit
nie ma nikogo ide sprzatac i wstawic pranie

Ostatnia edycja:
reklama
Paula posdrow Libby koniecznie! Co u niej?

Jakie plany na weekend kulezanki maja?
My pojdziemy na pizze, a jutro znajomi nas odwiedza a poza tym bedziemy sie obijac! :-D

Gdzie te czasy kiedy poczek w weekend spal do 11? cemuw ciazy tak sie nie da?

BRY!!!!!!!!!

Wioluś jak miło Cię widzieć w dobrym humorze! A odpowiedź na Twoje pytanie kiedy się wyśpię - to choć nie lubię takich żartów - to jednak nasuwa mi się jedna tylko odpowiedź - W GROBIE! Bo zanim dzieci będą ładnie spać to ja już będę cierpieć na bezsenność starczą :-p:-p:-p

Oj nic więcej nie napiszę, bo mi się jakiś dziwny żart włączył. :eek:

Cora mała będzie się opiekować braciszkiem oj będzie :-)

Aha Paulinko - nie wiedziałam, że Libby to taka super laska!!!!! :szok: Choć (mam nadzieję, że Libby się nie pogniewa) - Ty i Twój Mąż jesteście dla mnie i tak faworytami pod względem urody :-)

Ostatnia edycja:
hej :)
u nas nocka ok dzisiaj :)

za to niedawno zaliczyl niezly wypadek :/ na chwile doslownie sie odwrocilam i slysze pach a pozniej ryk ... nie wiem jak on to zrobil , wszedl do swojego pudla z zabawkami ( z materialu jest i wysokie do tego !! ) i pewnie chcial sie oprzec i pudlo sie przewalilo razem z nim :( upadl na twarz przodem i az krew mu leciala z zeba :( masakra mowie wam , nie mozna go na chwile samego zostawic , na sek. wsumie hehe , coagle cos kombinuje , przewiesza sie przez swoj pociag , a on wysoki jest wiec musze byc przy nim , bo znowu padnie na buzke ...

ja juz mieszkanie wysprzatalam , jeszcze lazienka mnie czeka , ale to juz jak moaz bedzie , bo nie chce isc z malym , a samego go nie zostawie ...

Wiola brawo dla Ciebie, zgadłaś;)))) to nasza Libby i Maciuś, tydzień temu w końcu się spotkałyśmy;) pozdrowię ją od ciebie

a teraz znikam;))

ooo i zagadka rozwiazana ;) super , ze sie spotkalyscie !!

Gdzie te czasy kiedy poczek w weekend spal do 11? cemuw ciazy tak sie nie da?

taaa no wlasnie gdzie ?
tez zawsze duzo i dlugooo spalam , w cazy sie popsulo wszystko , wstawalam milion razy noca i ok 7 pobudka :szok: ja co moglam do 12 spac !!
no , a teraz pospac bym pospala , ale sie nie da ...

takze chyba do Lili sie przylocze zartem , ze w grobie sie wyspie hehe

Cora jak sie czujesz ? :)))

lil oj tam zaraz w grobie. jeszcze male17 lat i dzieci odchowane :-D:-D:-D:-D.
a co do humoru to taki dobry raczej nie jest... ciezko jest dzieci daja popalic, Iwa marudzi , jest zazdrosna o Franka, nie daje mu spac bo co chwile chalasuje. zdarzyla zapomniec ze trzeba byc ciszej jak maly spi. a poza ty domu nie moge doprowadzic do ladu, w lodowce swiatlo, samochod nadal zepsoty ...zyc nie umierac

reklama
Wioluś witaj w klubie....Ty jeszcze musisz się ogarnąć po szpitalu. Ja już nie liczę na to, że odgruzuję to mieszkanie. W lodówce światła nie widać tylko dlatego, że lodówka jest mikroskopijnych rozmiarów i puszka dla kota zasłania światło :-D Już czekam jak każde z dzieci będzie miało własny pokój - założę im drzwi pancerne, pozamykam każde osobno i pójdę sobie na swoją nową kanapę leżeć (za 10 lat jak uda mi się na nią w końcu odłożyć ;-))

Asionku krew mu pewnie z wargi leciała co? Bo ja kiedyś też tak miałam - byłam w panice, że ząb się naruszył - a to jednak krew z wargi leciała. Ząb się naruszył dopiero rok później :-p Jak Maciuś uderzył twarzą w chodnik. Także jeszcze wiele takich akcji przed Tobą i przede mną....:eek::baffled:

Kocurku pisałam dziś do Made - dochodzi do siebie! Nadzieja na wyjście do domku w poniedziałek!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry