• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulinko czy to któraś z naszych koleżanek??? HMMMMMM! A to zagadka! Gdyby to była Twoja sąsiadka to byś nam zagadki nie dawała no nie????

ZASYPIAM! Nie doczytam nic, bo oczy mi się kleją. Ogłaszam akcję pieluchy wielorazowe za porażkę, bo mała ciągle cała mokra po nich - już po dwóch godzinkach! Jedyny plus, że jej odparzenia zniknęły!

Pisać mi tu zaraz kto jakich pieluch używa! :-p:-p:-p:-p:-p

WIOLUŚ WITAJ W DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha Rureczko! Ja używałam do tej pory w dzień DADA, w nocy pampers, bo dada Martynce nie da rady na noc :-p:-p:-p A teraz po epizodzie z wielorazówkami kocham wszystkie możliwe jednorazówki!

ALE SIĘ NIE PODDAM! Po prostu muszę się wyspać, wyprać, co obsikane i dalej DO BOJU!!!!!!!!!

DOBRANOC!

Asionku uwierz, że czasami mam szczerą ochotę to wszystko odstawić... boje się tylko, że jak to zrobię to będzie jeszcze gorzej i znowu minie kilka dni zanim te leki zaczną znowu działać. W takich sytuacjach człowiek jest bezradny... :-(
Odliczam z Tobą dni kiedy sie w końcu wyśpimy:-)

Rureczka rozumiem , bo mialam to samo ... czlowiek popada w paranosje swojego rodzaju i uzaleznienie hehe
tez pamietam , ze balam sie nic nie dawac , ze bedzie gorzej :(
az po 3 dniach wycia takiego , ze ja tez wylam i mialam ochote wyskoczyc przez balkon , za namowa mamy ( moja siostra miala to samo z synkiem i wlasnie jej pediatra tak doradzil ) odstawilam wszystko
i od tamtej pory byl luz :) czasami jeszcze przebudzil sie na momencik , bo baczek szedl , ale placzu kilku h nie bylo juz nigdy :)
nie namawiam oczywiscie , ale czasami warto sprobowac :)
na pazdziernikowkach sporo dziewczyn mialo to samo i wlasnie po odstawieniu tych roznych specyfikow zakonczyly sie akcje brzuszkowe ...

Rureczko uspakająca na małą mi też nie działała, ale chociaż takich kolek nie miała

a kto zgadnie?? kto jest na fotce??;))Zobacz załącznik 482574

mykam na film z mężem, będę później!!!

no ja widze dwie piekne kobietki i sliczne dzieciaczki , ale kto to moze byc hmmm
jakas podpowiedz ? :)

Pisać mi tu zaraz kto jakich pieluch używa! :-p:-p:-p:-p:-p

ja tylko pampersy
teraz kilka dni temu kupilam huggisy bo byly w lidlu za grosze i stosuje w dzien
nie sa zle :)

hmmm podpowiedź- nasza forumowa koleżanka;))) z synkiem w wieku Majeczki;)))

my używamy na dzień touroujs z lidla a na noc huggies;))

kolorowych koleżanki!!!

ojeju, koleżanki jeszcze śpią??????:szok::eek::-D

dzień doberek kochane!!!

życzę miłego weekendu, nie wiem czy będę mieć czas by później wpaść-najwyżej wlecę na chwilę fotki pousuwać;))
a jutro chyba znów wyjazd w celu szukania mieszkania

do miłego papa!!

hej
Paulina ja tam obstawiam ze to Libby z synusiem.(kurcze wrecz pewna jestem ze to oni;-))a wlasnie pozdrow Libby ode mnie:tak:
Lilus a kiedy ty sie wyspisz kobieto?:-)
Rureczko u nas bylo podobnie, leki na kolki nic nie pomagaly . nie zastanawialam sie tylko w diably je wszystkie odstawilam bo stwierdzilam ze skoro i tak nie jest lepiej to po co mam wlewac te wszystkie specyfiki w moje dziecko. po odstawieniu tez nie bylo roznicy, mala nadal miala kolki , ale takie same , nie byly mocniejsze

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry