• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzien dobry:-)
rureczko :-*
poczku:-* .to juz 30 tydzien ?:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Wiolu... Jeszcze gorzej! Prawie 31 :szok::szok::szok::szok:
czas leci taaaaak szybko! Przerazajaco szybko!
bardzo sie ciesze, ze jestescie w domu juz. Mm nadzieje, ze psychicznie przynajmniej odsapniesz i bedziesz miala sile, zeby nam wkleiic zdjecie Franusia :)
a Iwy moze to jakas alergia skoro raz kaszle raz nie?

Moniu! Gratuluje nocnikowego siku! Sukces za sukcesem! :-D To juz macie pelen komplet! :-D

Hej Rurka :)

Ostatnia edycja:
Cześć Poczek:-) wyspłałaś się??

Monia widziałam zdjęcia i owszem :-)podzielam zdanie Wioli- WIkusia cudna:-D

Czy mogę Zuzi już przykręcić karuzelę do łóżeczka??

Dzięki:))

Rurka a czemu masz obiekcje? Ja bym przykręcała o ile chce już patrzec na karuzelę:)
My jakoś wcześnie miałysmy ale dokładnie nie pamiętam kiedy.

Monia bo we wszystkich mądrych książkach piszą, że dopiero po 3 miesiącu:eek::eek: a ona już ładnie skupia uwagę na przedmiotach, to może się jej spodoba??

rureczko po 3 miesiacu? okolo 4/5mca trzeba bedzie juz ja zdjac bo mala bedzie lapac zabawki i bedzie mogla ja na siebie zciagnac.my Franusiowi zawiesilismy juz jakis czas temu i maly jest zadowolony, potrafi z nia rozmiawiac i smiac sie do krecacych sie misow:-D

poczku to prawda czas biednie nieublaganie. ale to dobrze ze juz nie dlugo Zosia bedzie z wami

reklama
Rurko ja sie chyba juz nigdy nie wyspie :) jeden bok boli, drugi boli, zosia kopie, a z samego ranca siku i juz spac dalej nie moge. Za to funduje sobie bardzo powolne poranki :)

Ja myslalam, ze karuzele mozna od razu montowac!! :szok: No i wlasnie, ze trzeba zdjac jak zacznie lapac. kurcze blade! To jak w koncu jest z tymi karuzelami?

Moniu, zebys nie pomyslala, ze jestem ignorantka jakas - zdjecia skomentowalam pod zdjeciami :)

Cora - no tak to w ten desen. Ae to mnie nie przekonuje. Widzialam wanienki z tej firmy - pieeekne! Ale ciezkie jak diabli. Raczej takie, zeby na stale staly. A te wiaderka Tummy Tub sa wykonane ze specjalnego tworzywa (taki miekki, elastyczny w miare plastik) i jakis chyba lepsiejszy ksztalt.
Ja chyba bede z tego rezygmowac, bo widzialam ostatnio duzo zdjec dzieci w tym i na jakies zadowolone specjalnie nie wygladaja... Kupimy na razie wanienke.

Wlasnie...
Wanienka - z wbudowanym tym zyms do lesenia czy zwykla micha wanienkowa?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry