• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejo

witam się po wczorajszym dniu w samochodzie, zaraz mnie znów szlak trafi bo moi kochani dziadkowie znów siedzą w kuchni i debatują a dziecko mi śpi w pokoju obok...a oni oboje przygłusi...
mamy masakrę ostatnio z usypianiem małej, więc przerzucam ją na 1 drzemkę dziennie, tylko,że oni nie dadzą jej pospać tych 2 h żeby do wieczora potem wytrzymała...i tak potem cały dzień się ciągnę z marudą...brak mi już sił...odpadam...a jak moja babci powie mojemu synowi że jest niedobry i nieusłuchany to jej przylutuje...totalna inwigilacja od miesiąca....o wszytko wypytują...wszystko komentują...wybaczcie...ale prawie ryczę...mam dość!!!!!!!!! byle do soboty bo może wtedy pojadą....

Kout byłam wczoraj też w ikei i zakochałam się w tej serii:
Wyniki wyszukiwania - IKEA
obejrzyj ja sobie jak już dotrzesz do ikei- jest piękna pościel czy do łóżeczka czy dla starszego dziecka w grzybki brązowe (beż) lub delikatnie błękitne- no piękne to wszystko!!!

mykam,obudzili ją- do usłyszenia!

reklama
PAULA jedna drzemka powinna wystarczyć, moja na jednej już od paru miesięcy jedzie :) A może by w wózku spała? Mogłabyś wózek gdzieś w zaciszny kąt wstawić.. ja czasem Ufolkiem nawet do łazienki pod prysznic wjeżdżałam :eek:

Ja na razie kupuję tylko to, co niezbędne - potrzebuję regalik, komodę i zasłonki dla Oli (dywanik już zamówiłam) i dla Kamila zasłonki i jakiś srebrny dywanik 150 na 150 shaggy :) I może pościel dla Kamila. Ale on jest tak kompatybilny ze wzorem w grzybki, jak ja z wróżkami i księżniczkami :-D

Ostatnia edycja:
Kout nie mam pojęcia gdzie ten zaciszny kąt bym znalazła;PPP muszę jeszcze trochę wytrzymać, a po weekendzie zauważyłam że spokojnie wytrzymuje nawet 5-6h bez spania, więc szansa jest, przy okazji próbuję ją nauczyć w miarę samodzielnego zasypiania...

co do mieszkania to obejrzeliśmy 3-jedno na parterze w stylu gierka, bez balkonu i super dużą kaucją, najgorsza była łazienka...drugie fajne, 2-pok. choć ten drugi malusi, aneks kuchenny, piękna łazienka i duży taras, ale czynsz 900zł..może gdyby pan spuścił do 800????,musimy poczekać aż pan wróci z urlopu i przekonać go do jeszcze do tymczasowego meldunku...

a trzecie mieszkanie, na 4 piętrze, a'la późny gierek, aż strach dzieci wpuścić, może jestem wybredna, ale też patrzę pod kątem dzieci. Śrem mi się bardzo spodobał, dużo zieleni, wszędzie blisko,pod nosem ( na Jezioranach, tam gdzie głównie szukamy-blisko do MArka pracy) dużo przedszkol, żłobków i w ogóle, na plac zabaw to rzut ręką;)))

teraz znalazłam dwa nowe ogłoszenia, trzeba obdzwonić i może w weekend pojechać??

PAULA no mnie aż się skóra zmarszczyła na myśl o wpuszczeniu dziecka do zapuszczonego, zatęchłego gierka :baffled: lepiej coś mniejszego, ale żeby schludnie i pogodnie było :tak: A Śrem faktycznie robi wrażenie :-)

niom, Śrem robi wrażenie...piękny, nowy szpital;)), kilka przedszkol a padłam przy doniczkach z pelargoniami powieszonymi na barierkach mostu!!!!

Kout no właśnie też tak patrzę i jak na razie mieszkanie nr 2 wygrywa;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry