• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzięki.
Ja mam ostatnio fazę że żałuję że wróciłam do pracy bo tyle mnie omija. Przejdzie - jak zawsze:)

Kocie z chodząca UfOla tez będzie ciężko siku zrobić:)) Wiki włazi do toalety (nie zamykam się jak z nią sama jestem), przyłazi do mnie, wstaje, opiera się na moich kolanach:) a ostatnio wypatrzyła mamine włosy TAM:szok::szok: i tak jak tacie wyrywa na nogach to i mamie chciała:szok::szok:
Teraz jak włazi to dostaje swój przydział papieru i z wielką radością rzuca go gdzie popadnie:)) i jak narazie jej wystarcza:))

Chrzciny mnie mało interesują.. naprawdę :sorry: Mała się wyciszy, wyhoduje ząbki, to pomyślę. Może.. jak będziemy opływać w środki :-p

Dlatego u mnie nigdzie nie ma włosów, tylko na głowie :-D

kocurku dlatego zakladam, ze poradnik poradnikiem a wszystko wyjdzie w praniu, bo poki zosi nie znam to sobie moge planowac i planowac...

ło matko chrzciny.. u nas zgoda zapanoala, ze chrzcin nie bedzie. dziadkom to raczej zwisa a prababcia jedna jako sobie bedzie musiala poradzic, po pozostalym prababciom tez zwisa.
powiedzialam to ostatnio kumpeli, na co ona - no cos ty!? a prezenty!? to jak ludzie chrzciny dla prezentow robia to ja juz nadziei dla swiata nie widze. juz hipokryzja straszna i obraza ludzi wierzacych byl moj slub koscielny, dalej brnac w takie zaklamanie nie bede... z szacnku dla tych, dla ktorych znaczenie to ma.

a Zosia ma chwilowa przerwe od wiercenia sie. costam tylko czasem lekko chyba łapką machnie. ale teraz leze. jak tylko usiade bedzie mi przypominac, ze moje zebra jej bardzo przeszkadzaja.
jedziemy dzis do taty na lunch do pracy, bo zapomnial dokumentu do odbioru lozeczka, wiec sie pewnie uspokoi. Jak emek jest w poblizu, to Zosia albo ze strachu albo blogostanu wstrzymuje intensywne treningi.

a powiedzcie... czy czkawke to sie czuej tak mocno? bo ja czasem czuje takie delikatne rytmiczne uderzenia ale stanowczo lzejsze od kopniakow.

aaa i zdecydowalismy sie chyba na materac - albo caly lateks albo lateksowo kokosowy. gryke odpuszczam, piankowych nie moge nigdzie znalezc a eko bawelna brzmi smiesznie :)

reklama
wywolalam wilka z lasu. wypina wszystko po kolei :) i co chwile w innym miejscu gorka mi wyrasta :)

dobra laseczki. ja znikam na razie. bede jakos za dwie godzinki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry