• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cora wez Ty przestan wpadac w paranoje :tak:
jeszcze mdlosci maja spokojnie dwa tygodnie, zeby sie rozkrecic. raz sa, raz nie ma, jedni maja non stop, inni w ogole. wez na luz :)

Cora spokojnie jeszcze będziesz nam tu niedługo narzekac na mega mdłości:))

Pok ja też się zgadzam z poglądami pani Hogg ale za cholerę nie umiałam ich wcielić w życie i miałam straszne kompleksy... oj ile ja sie napłakałam że nie umiem ustalić pór karmienia, że usypiam na rękach i nijak nie umiem planu dnia Młodej stworzyć:((
W końcu stworzyłam jej też stałe punktu w dniu (identyczne rytuały przy kładzeniu się spać i budzeniu się i tyle mi się udało - ale już wtedy dojrzałam do niemania kompleksów i wyrzutów sumienia z tego powodu:))
Ale ogólnie najbardziej mi utkwiło i od początku stosowałam traktowanie małej jak odrębnej osoby i tłumaczenie jej wszystkiego co z nią robię, co jest dookoła:)

Ostatnio strasznie się zdziwiłam że ona już tak okropnie dużo rozumie!!! A to poprostu wynik tego naszego mówienia jej i tłumaczenia wszystkiego:)

Doczytalam o Wioli - Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nigdzie nie jadę :eek: Ufolek na rękach cały czas wczepiony jak małpeczka :-p Kombinuję jak tu siku zrobić hehe, parę razy mi się z wczepionym ufolkiem udało :-D

Kamil mi tosta zrobił :-)

Moje dziecko właśnie pierwszy raz zawołało że chce kupę i zrobiło ją do nocnika BEZ pieluchy:-):-):-):-)
A mnie przy tym nie było:-(:-(:-(:-(

reklama
slyszalam juz od kilku kolezanek jak sie zalamywaly, ze nie udaje im sie tak jak w poradnikach mowia. nie wiem jak to bedzie ze mna ale postaram sie miec glowe na karku i nie przejmowac porownywaniem rzeczywistosci do teorii.
matko bosko jakie to wszytsko przerazajace... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kocie ​ mejla odbierz.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry